Nukilan huda di cicinta.com

Thursday, May 10, 2012

Hai, hai semua.
Apa khabar? Sihat?

^_^ <-- senyuman di pagi hari sebab baru dapat tahu yang karya huda hantar pada penghujung 2011 telah pun disiarkan di cicinta.com pada December 2011 juga. HEHE.

Actually, huda saje je nak mencuba nasib untuk menghantar karya huda dekat cicinta.com tu. Tapi Alhamdulillah and tak sangka mereka accept karya huda tu. Thanks sangat - sangat to cicinta.com yang menyiarkan karya huda and tak lupa juga kepada mereka yang support huda. ^_^.

karya yang cuba huda hantar dekat cicinta.com > Ingatanku hanya untuk dia.

p/s : just tekan picture dekat bawah ni kalau nak full view. thanks :)

google search : Ingatanku hanya untuk dia.




hantar karya on December 2011



comment mereka.
thanks korang sebab support this karya.
^_^.


again, thanks to cicinta.com yang menyiarkan karya huda. ^_^.

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^ 

You Might Also Like

0 comment di sini.