Mood tulis blog | Entry pagi

No Comments

Assalamualaikum,

Hi semua,

Ni kira pagi betul aku taip. 
Entahlah, terbangun awal lepas tu malas nak tidur. Lagi berapa jam, kejap lagi dah masuk waktu office hours. Nak kena bersiap pergi kerja, walaupun mata aku dah sememeh macam apa dah ni, hehe.

Waktu menulis entry sekarang, pukul 4.44 am. Aduhai, pehal weh aku terbangun awal macam ni. Lepas tu, buat entry pagi. Konon - kononnya (HAHA). 

Related image
Sebab terbangun pagi, jadi kata - kata ni diletakkan dalam blog. 
Gitu...

Related image
Dan positive vibes juga. 
Moga hari ni, lebih baik dari hari sebelumnya, Amin...

Sekian entry untuk pagi ni,
Assalamualaikum =D


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments

Post a Comment