Lara oh Lara (Review)

2:33 AM



Assalamualaikum, =D


Hai semua, 
Malam...

Masih lagi segar dengan buka buku dan online, kihkihkih. Lepas tu update blog kejap dan sambung buat nota, lepas tu tido. Maklum saja, dalam minggu final memang gini kisah dia. Bangun tidur, hadap buku, nak tidur pun hadap buku. Itulah reality seorang student. 

Bercakap tentang rancangan televisyen Lara oh Lara. Huda pasti ramai yang meminati anak gadis Awal dan Scha. Dan huda one of yang turut meminati Lara. Sebab dia sangat cute. Walaupun jarang tengok dan singgah IG dia, tapi sekali ternampak Lara post something kat IG, terus stalk Lara sampai hati kata, 'ok huda, u need to stop here,'. Sebab kerja banyak bertimbun ... peach ;). Eeee serious geram, sebab dia comel sangat - sangat. Geram pula dengan keletah dia yang sangat active tu, haha.

Lately ni bila busy, dah jarang dapat tengok rancangan Lara oh Lara on time. Sempat tengok hari tu, episode 1 je. Lepas tu I was busy with my proposal, presentation and bla bla, then now busy pula dengan buku dan buku. Tapi makan tetap makan, haha. So tadi baru berkesempatan tengok Lara oh Lara dari episode 2 sampai episode 4. Seriously can't wait episode 5 ni.


Image result for lara oh lara

Click here - Lara oh Lara untuk menonton rancangan ini =D

Ok guys, thanks baca entry huda yang serba ringkas ni. Doakan kami success dalam final exam ya. Ok nanti ada masa huda update blog lagi. 
Bye korang, malam...
Salam,

You Might Also Like

10 comment di sini.

  1. hye huda..

    saya pun peminat lara .. baru nak buat entry pasal cerita lara Oh lara tapi awak da buat hehehe mcm tahu2 jee apa yg sy nx buat hehehe.. btw nice to know u.. if sudi jemput laa masuk dunia blog sy.. msih baru.. btw tq utk tutorial tu bnyk sgt bantu sy.. tq so much.. and jgn lupa buat tutorial bnyk2 yee.. heee

    sayhaaalisyasaifullah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, thanks baca entry huda. Ok welcome, thanks juga sebab follow tutorial blog yang huda buat =D. Nanti kalau free huda buat tutorial blog lagi, maaf sebab busy dan tak sempat nak update tutorial hehe. Btw, nice to know you too ;)

      Delete
    2. ohh yee.. huda boleh tolong tak? masalah kt blog sy tu warna font.. saya nak ubah warna dia tapi kadang2 x jd mcm warna yg saya nak.. kalau boleh nak warna untuk tajuk warna lain.. sebedar warna lain.. entry pun warna lain.. macam mne ye? harap sudi tolong sye hehehe saya masih baru lagi.. tak tahu sgt.. tq

      Delete
    3. dan pasal sedebar tu syg tak tahu macam mne nak edit bagi tersusun dan cantik.. guna tutorial huda tp xmenjdi huhuhu :(

      Delete
    4. lepastu nak pasang iklan nuffnang mcm mne ye? hehehe bnyk pulak.. maaf

      Delete
    5. boleh bagi email tak? Nanti saya terang one by one kat email. haha nak terang one by one dekat sini macam susah pula, sorry awak.

      Delete
    6. nie email saya... sayhasaifullah@gmail.com

      Delete
    7. thanks bagi email, and saya dah email awak hihi, harap ianya dapat membantu =)

      Delete
  2. Salam perkenalan..
    Semoga berjaya dalam exam :)

    ReplyDelete