Birthday party yang simple

7:05 PM

Assalamualaikum,

Hai semua....Sementara tunggu waktu berbuka, ni ada banyak masa. So kita update blog sikit.

So hari ni tu, isnin dan selasa malam,aku curi masa sebab nak celebrate birthday member. Isnin untuk second siblings(ex housemate), selasa pula utk member rapat satu course.

Kami ni buat sambutan hari jadi secara kecil - kecilan je. Setakat beli balon,kek slice, lepas tu hiasan sikit, dan belilah mknan untuk makan sama. Lebih jimat,buat dirumah. so dua dua tu mmg buat kat rumah. jimat dan simple. Dah nama student,nak save budget,ahaks. Lagi pula, nak buat jamuan tu kami tong tong sesama sendiri (means kami share duitlah). Plus memasing busy dengan kerja masing masing,dan ada pula yg sibuk dgn mid term kan...

Kira sambutan birthday ni mmg dah jadi 'norms' la. Even kecil - kecilan pun sgt dihargai. Lagi kawan kau tu sanggup buat surprise untuk kau. experience aku tahun ni, memang kena game habis masa hari jadi aku dengan kengkawan,bulan 1 yang lepas.

Ada ke diorang pergi letak bunga atas wiper kereta aku. Dah lah masa tu aku parking kat block akedemic,sebab ada kelas. Haha. Ok benda ni mmg aku tak bole lupa. Nasib la aku kenal bunga tu tau. Well kawan aku ni,dia mmg suka bagi bunga masa birthday kengkawan dia. Pula tu pernah beli sekali dgn aku, masa birthday kawan kami. Tu yang aku boleh cam siapa bagi masa birthday aku. Sweet la korg haha. Muah cikit. 


posted by blogger app

You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. Comel je. seronok ada kawan2 mcm ni. happy belated birthday :D

    ReplyDelete