Pemakaian yang sesuai semasa pergi interview

6:12 PM


Assalamualaikum, =D


Nak pergi interview pun ada dress code ok. Korang tak bolehlah nak main pakai baju apa je yang korang suka semasa sesi temuduga kang tak pasal - pasal, awal - awal dah kena reject. Contohnya, kalau nak pergi interview dekat sesebuah syarikat/office korang perlulah pakai dress code yang sepatutnya, jangan main pakai t - shirt dan seluar jean, memang tak patut lah. 

dan berikut adalah dress code yang sesuai semasa sesi temuduga. 

Sekian ....

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. nice share. nmpk mcm model lama.. hahaa... heee, jgn marah.. btw , klik tabng ribena sini

    ReplyDelete
  2. salam.. jalan2 singgah sini .. masa intebiu dulu pakai baju peplum je. nasib baik xkena reject. klik vanish & whisper

    ReplyDelete