Lagenda Budak Hostel

Friday, September 27, 2013


Assalamualaikum, =D

Hallo! =D . Buka - buka FB je tadi ternampak Mojat Cerewet post link Lagenda Budak Hostel, apa lagi...huda pun layan jelah movie tu. Hurm, comment? Not bad lah sebab ada diselitkan dengan unsur - unsur lawak dari Along Raja Lawak, Angah dan errr,lagi sorang tu den lupelah pula... 

barisan pelakon Lagenda Budak Hostel.
Pssss...psss...Nora Danish comel gila beb, suka tengok dia =D

Nak tonton secara online?
Moh le kita tekan link di bawah ni ye (errr,credit to...Mojat Cerewet)

'Selamat Menonton ^_^'

ok,
bye and Assalamualaikum =D


You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Jemput admin baca artikel baru ini thanks.

    Aaron Aziz Terima 3 Suntikan Steroid Kerana Leher Senget => http://syokbah.com/aaron-aziz-terima-3-suntikan-steroid-kerana-leher-senget/

    ReplyDelete
  2. yelah tgk iklan pun dah macam menarik....mesti kelakar kan cita ni,nak layann laa

    ReplyDelete