Review followers #1999 dan #2000

Friday, March 08, 2013


Assalamualaikum, =D


Selamat pagi semua. Alhamdulillah follower huda sudah meningkat ke 2000+'s followers kesemuanya, terima kasih di ucapkan kepada korang yang follow blog huda ni ye. Dan hari ni, huda nak review 2 blog , di mana mereka adalah follower huda yang ke 1999 dan 2000.


thank you to all my followers, =D



Follower #1999 - Entri Mama
Nama blog beliau adalah Entri Mama and of course beliau sudah berkahwin dan sudah mempunyai seorang cahaya mata yang comel ^^. Dalam blog kak Ain ni kan, ada pelbagai cerita yang di kongsi bersama dalam blog Entri Mama ni, dan tak rugi kalau korang dok singgah blog Entri Mama.

dan inilah blog ENTRI MAMA. 
TEKAN SINI untuk terjah! =D


Dalam blog Entri Mama ni kan, korang boleh baca pelbagai review - review novel yang kak Ain tulis. Bukan tu saje, korang juga boleh tengok resepi - resepi dari kak Ain sendiri tau, dan korang boleh juga follow resepi - resepi yang kak ain dah bagi tu,hehe ^^. Dan kalau nak lebih lanjut, jom singgah blog Entri Mama ni - TEKAN SINI


Follower #2000 (MEA)
Ha, dia ni lah kot follower huda yang ke 2000 tu. Thanks MEA coz being my follower, hehe ^^. Beliau adalah seorang blogger dan beliau juga seorang pelajar yang kini menuntut di USIM dalam semester 2 (if I not mistaken). MEA ni suka warna pink (same with me,^^), cuba tengok blog MEA pink kesemuanya ^^.


TEKAN SINI untuk terjah blog beliau ^^


Nak masuk blog MEA ni, tak payah tunggu lama - lama untuk loading ; maksudnya blog MEA ni ringanlah. Bagus, bagus! ^^. Apa yang bestnya, MEA ni pandai buat doodle. Doodle - doodle dia pula tu, comel - comel belaka , =D


MEA, huda pinjam doodle warna pink ni kejap tau, letak dalam entry ni.
Ok, comelkan doodle yang MEA buat?
Ha, kalau korang berkenan dengan doodle MEA ni, SINGGAH SINI , SINI, dan SINI juga  ye =D



Ok, sampai sini sahaja . JOM singgah blog ENTRI MAMA dan MEA . Follow mereka sekali ye, thank you! =D

Again, thank you to all my followers! =D 

You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. wah..rmai nye followers huda :) tahniah :)

    p/s : bagi kat anis sket boleh?..hehe..grau je :D

    ReplyDelete
  2. tq huda... hehe sory mea lmbt singgah sini.. Mea bz sikit dan hari nie Mea singgah sini.. trm ksh banyak ye huda.. ^__^ Btw blog huda cantik hehe ada pink2 gitu.. =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah, bestnya ramai followers. Header blog orang lain semuanya cantik-cantik. Jeles tengok. Apa komen awak tentang header blog saya? boladuri.blogspot.com. Hihihi

    ReplyDelete