Review Strawberi Cinta

Tuesday, December 11, 2012


Assalamualaikum semua =D


Ok, hari ni huda nak buat entry review movie strawberi cinta. Sorry lambat buat review sebab lately ni agak busy, sekarang ni baru sempat nak buat review that movie. Maaf ye.





Keseluruhan movie ni, best dan tak rugi kalau korang dok tengok movie ni. Tambah pula Yana comel sangat dalam cerita tu dan dia cakap sebiji gila macam orang jepun. Pelat dia cakap melayu dang english pun ada sleng jepun juga. Serious comel! =D


Sinopsis :-
Mengisahkan Ichigo dari Jepun datang ke Malaysia untuk mencari sesuatu. Di Malaysia pula dia bertemu dengan Hakimi seorang pemandu pelancong. Mungkinkah Ichigo dapat mencari sesuatu yang dicarinya di Malaysia? 




Ichigo yang comel! =D


 
Ichigo dan Hakimi






Ok, that's all for today! =D





You Might Also Like

2 comment di sini.