Cake by Fash

by - August 16, 2018



Assalamualaikum =D


Hi,

Selalu balik kerja, berehat dan tidur lah pukul 11mlm. Tapi hari ni, walaupun penat kehulur - kehilir, dari pagi sampai petang, tak taulah macam ada energy apa malam ni. Sebab tiba - tiba rajin pula nak update entry. 

Maybe lepas makan brownies, lepas balik kerja tadi agaknya, heheπŸ˜›. Errr, lawak hambar ek? Sorrylah, mata dah ngantuk tapi hati beria nak taip entry juga. So, taip jelah. Sebab sis pun rindu nak menaip. Maklumlah dulu hobi. Since dah kerja, jarang pula ada masa nak menaip ni ✌.

Ha, nampak brownies dia. 
Memikat betul. Sedap pula,rasa dia tau. 

Bak kata kawan huda yang dah rasa kek ni, dia ckp "peh huda, padu kek ni, rasa dia" (maksud dia, sedaplah kek tu). 

Kisahnya, hari tu birthday kawan. Tak tahu nak beli apa. Last - last fikir, beli kek jelah. 
Senang.
So, huda pun tempahlah kek dekat Fash.

Dah tempah untuk member, tempah sekali untuk diri sendiri. Kita pun teringin nak makan brownies =D. 


Tempahan kek by Fash
Fash bukan ambil tempahan brownies je tau. Kek - kek lain pun, dia ambil tempahan juga. 

Contohnya, manggo cake, cheese cake, red velvet, chocolate prune cake, etc etc.

Atau korang boleh tengok, kek - kek yang fash dah buat untuk pelanggan dekat ig fash. 


Tekan sini πŸ‘‰ Insta Fash
Nak order kek, jangan segan silu DM fash ok =D

Area Bandar JB

Jika mereka yang berminat, dan ada disekitar JB. Korang bolehlah order kek pada Fash. 



Dekat bawah ni, antara gambar - gambar tempahan kek, yang customer Fash tempah. 






Tengok gambar je, dah rasa terliur, bukan?
Jadi apa tunggu lagi. Moh lerrr kita ramai - ramai order dekat Fash. 

Oh ye, sebelum Raya Haji ni, fash pun ada buat tempahan kek tau. So sebelum fash tutup order, laju - laju dm dia ok =D

Note from Fash. 

Sekian huda 'menghasut' korang beli kek, malam - malam ni dengan upload gambar - gambar kek (seperti di atas). 

Tak rugi tau, kalau sekali - sekala, treat diri kita dengan kek (haha, nampak sangat aku suka buat macam ni kan πŸ˜‚). Kalau ada rezeki lebih, yes. Huda buat ✌.

So oklah, hari pun dah malam sangat ni. Good night =D

You May Also Like

2 comments

  1. Waaa sedapnyaaa kek yang ada mangga tuuu..
    Kat JB kan, nanti nak skodeng laaaaa

    ReplyDelete
  2. wow menariknya kek-kek dia.nampak kek-kek moden la.
    Janji Kita

    ReplyDelete