Sushi King - Waktu Bonanza

by - July 12, 2018


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Kisahnya aku bukanlah hantu pun dengan sushi king ni. Kalau nak makan pun mestilah makan dengan kawan. Tu pun boleh kira berapa kali pergi makan sushi. Kalau tiap bulan pergi, pokai lah duit masing - masing. Pula tu, masing - masing ada commitment sendiri. 

Tapi, 

Bila ada waktu - waktu bonanza ni, memang tak boleh dilepaskan peluang. Mesti nak pergi walaupun sekali, haha. 


Kebetulan pula, officemate memang memasing jenis layan sushi. Ada pula yang jadi member sushi king ni. Apa lagi, berdezuppp la bawa kereta pergi jusco yang nearest dengan office. 

Time bonanza ni, lunch hour ramai juga kat sushi. Malam lagi ramai.

Masa - masa bonanza seperti yang tertera dekat dalam gambar atas tu. 9 hingga 12 Julai | 23 hingga 26 Julai. 


Favourite. Like always.

Even beli sushi biasa (bukan sushi king. Tapi beli yang jusco punya), pun cari sushi ni juga. 

Air of courselah green tea je favourite aku kalau makan kat sushi king ni. 


Sebelum masa bonanza ni tamat, moh ler kita pergi makan sushi king ni.

Oklah sampai sini je sempat update. Thanks singgah blog huda =D

You May Also Like

15 comments

  1. sedapnyaaa, BV belum pernah try sushi king waktu bonanza nie :D

    ReplyDelete
  2. memang favourite sushi ni ! setiap bulan confirm nak makan sushi haha. fav airah green tea sushi king sebab biasa lain dari tempat lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa kan. Tau takpe huda mmg tak order air lain dah, selain green tea

      Delete
  3. Waaa dah perg ye dia, Sis tak sempat lagi ni, nampak gayanya kena tunggu yang 2nd round bonanza le gamaknyaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat jer sis haha.
      Time time sushi ni la peluang nak makan sushi yg best 😅

      Delete
  4. tak pernah makan lagi sushi king ni.

    ReplyDelete
  5. sedapnya, allahu lama x bersushi king ni..slalu beli kat kiosk tesco jer..
    tapi xsma feeling dia dgn sushi king ni..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe nanti ada kesempatan pergilah sushi king hehe.

      Delete
  6. tak sempatttt hakak nak pergiii hari tuuu..sobs T_T

    ReplyDelete
  7. alamak... dah lama tak makan sushi ni...

    ReplyDelete
  8. sedapnya lama tak pi Sushi King. Bonanza pun lama x terjah. xdak geng la nak teman.. pi sorang macam sedih je forever alone =P

    ReplyDelete