Raikan Hari Ibu Bersama Double Tree by Hilton

by - May 07, 2018



Assalamualaikum,=D

Hi,

Hari ibu dah nak dekat. Double Tree by Hilton ada menyediakan pelbagai menu ala Hi Tea, untuk meraikan hari ibu bersama ibu tercinta. Pelbagai menu dan juadah disediakan pada hari tersebut, dari Tosca dan Makan Kitchen.


Menu diorang semua best - best, pula tu!

Variety. 

Dari Malaysian Food sampai Italian Food. 

Disajikan khas, oleh chef - chef yang handal dalam menyediakan masakan Itali dan Melayu.

Menu khas oleh Tosca. 
Tosca menyediakan pelbagai hidangan seperti Kranberi segar yang dipanggang bersama wipped cream, homemade strawberry preserves, dessert (seperti raspberry financier, wild berries panna cotta dan beberapa hidangan di Itallian Trattoria). 

Kek Durian

Moist Chocolate Cake

Tiramitsu

Antara hidangan dessert - dessert yang disediakan. 

Waktu Operasi: 13 May 2018
Masa: 12 tengah hari - 3 petang
Harga: Dewasa (RM120 per person); Kanak - kanak (RM60 per person).

Makan Kitchen
Ok, dah nama Malaysia kot, mestilah tak lari dari hidangan masakan malayu. Makan Kitchen ada menyediakan pelbagai hidangan masakan melayu tau. 

Antaranya,

Butter Naan,

di makan bersama

Salmon Tandoori,

dan Ayam Percik. 

Bukan itu sahaja, Makan Kitchen turut menyediakan beberapa hidangan. Antaranya;

Deep Fried Prawn Kataifi

Vegetable Lasagna


Poach Prawn With Pie Tie Shell.

Smoked Duck Breast with Pear Salad

Rojak pun ada disediakan.

Rojak dan buah potong. 

Waktu Operasi: 12 May hingga 13 May 2018
Harga: Dewasa (RM108 per person); Kanak - kanak (RM54 per person)

Location: DoubleTree by Hilton Johor Bahru is located at 12, Jalan Ngee Heng, Bandar Johor Bahru, 80000 Johor Bahru. 

Future information, visit http://doubletree3.hilton.com/ .
Untuk tempahan: 07 - 268 6868

Thank you.

You May Also Like

5 comments

  1. menariknya menu yang disajikan untuk orang yang paling kita sayang.
    Janji Kita

    ReplyDelete
  2. Waaa masuk sini jadi lapar balik pulak..
    Paling sedap kek durian dia tu...
    Sedap!

    ReplyDelete
  3. semuanya sedap..tapi sayang,tak dapat merasa semua sekali..rugi betul!!

    ReplyDelete
  4. sedapnya huda.. lapo akak teringat2 makanannya hehehe

    ReplyDelete
  5. tempting semuanya. kalau mak nk rase makan kat sini, sanggup kut bawak mak.

    ReplyDelete