Book Fair | MITC Melaka (27 April - 6 May'18)

2 comments


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Sabtu yang lepas, kebetulan kiteorang satu family ada dekat Melaka. Alang - alang dah dekat sana, singgah kejap book fair dekat MITC Melaka. 

Suasana dekat MITC Melaka. 

Ramai. Parking full. Kebetulan bukan book fair je, yang ada masa tu. Mood republic pun dijalankan serentak. Tapi kiteorang singgah kat book fair je, dok shopping buku.

Aku dengan buku pun boleh rambang mata. Ya Allah...

Pantang nampak buku budak seorang ni, ada je benda nak capai 🙈. Kebetulan pula, mood baca buku is turn on. 

Gitu...

Troli dan bakul besar kelihatan di satu sudut. Cantik tersusun rapi. 

Memandangkan harga yang dijual di sini sangat, sangat berpatutan. Mostly RM10, RM12, RM15, (kebanyakan buku, yang aku dok nampak mesti below RM20). 

So sebab tulah, ramai pengunjung memang amik troli. Ha, senang nak borong buku buat santapan di waktu lapang.

Tak gitu?...

Suasana diluar dewan yang berlangsungnya Book Fair di MITC Melaka. 

Oh, berbual - bual sampai lupa nak habak mai,

Book Fair ini dijalankan oleh Big Bad Wolf, di MITC Melaka.
Dari 27 April - 6 May 2018. 
Image result for book fair mitc 2018
Ada masa lagi ni nak shopping buku. 
Jadi apa lagi, jom ler pakat - pakat singgah, dan cari buku untuk santapan dimasa lapang. 


Sekian sahaja entry untuk kali ni,

InsyAllah kalau ada apa - apa, nanti kita share lagi,



oh, lupa nak wish....Selamat Hari Pekerja buat semua =D

Apa pun, thanks singgah blog huda,

Assalamualaikum

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments

  1. Waaa bestnyaaa Huda kalau dapat pergi..huhuhu Sis kalau pergi meroyan agaknya dalam tu ha ha ha

    ReplyDelete
  2. ulat buku kalau dapat ke pameran buku memang best sangat.lama tak beli buku atau novel.beli buku anak je sekarang.
    Janji Kita

    ReplyDelete