Baju Raya dari Amandarfaa dan Amandarfaa.rtw

by - May 23, 2018


Assalamualaikum, =D

Hi semua,

Baju Raya dari Amandarfaa dan Amandarfaa.rtw | Yes. Entry kali ni nak review butik online ni.

Memandangkan nak raya ni, mesti korang fikir banyak benda kan?  One of it, baju. 

Nak pakai baju apa? Nak pakai warna apa? Nak design macam mana? 

Korang jangan risau, butik online amandarfaa menyediakan pelbagai design dan warna untuk baju kurung moden, kebaya, dan blouse. 

Bab saiz pula, tak perlu risau sebab Amandarfaa, ada menjual pakaian dari standard saiz, hingga plus saiz.



Kalau nak tengok banyak lagi koleksi dari Amandarfaa ni, boleh CLICK SINI dan terus ke laman instashop tersebut.

Selain dari pelbagai baju kurung moden yang dijual di sini, terdapat juga blouse muslimah, jeans, kurti, palazzo, dan skirt labuh dari Amandarfaa.rtw. 

Saiz yang dijual sama juga, dari standard saiz hingga plus saiz. Semua ada. 



Kalau nak tengok banyak lagi koleksi dari Amandarfaa.rtw ni, boleh CLICK SINI dan terus ke laman instashop tersebut.


Bila dah kemahin asyik dok scroll - scroll, so mata mesti terpikat dengan satu benda. Pula tu, memang dah lama sangat plan, nak beli baju untuk kain I yang dah sedia ada. 

Setelah beberapa kali scroll, tengok gambar satu persatu dekat Amandarfaa.RTW, last - last terasa nak beli baju kurti ni. 

Konon ala - ala kurung kedah la.
(Kononlah).
Nampak simple, kan? Nak mix and match pun senang je rasa. 

Sebab baju ni plain, dan jenis cotton. So, bila pakai pun rasa selesa jer.

Lagi pun, boleh buat dua style. Pakai dengan kain, atau pakai dengan seluar. 
2 in 1. 
Simple. 

Taraaa...
This is mine. Mix and match baju dari Amandarfaa.rtw, dengan kain yang dah lama tempah ni.

Simple kan?

So, oklah guys, sampai sini je yang sempat huda tulis kali ni. Apa pun, thanks singgah dan baca entry kali ni. InsyaAllah, kalau ada next entry, will update soon.

Instashop : Amandarfaa | Amandarfaa.rtw
Contact Number : 019 - 3203390 | https://api.whatsapp.com/send?phone=60193203390&text=.

Apa tunggu lagi. Moh ler kita terjah Amandarfaa dan Amandarfaa.rtw ni.

Assalamualaikum.

Selamat berpuasa semua =D

Credit picture to : Amandarfaa | Amandarfaa.rtw

You May Also Like

4 comments

  1. Alamakk cantk-cantiklahh baju dia, simple dan menarik..nak skodenglah...

    ReplyDelete
  2. terpikat pulak tengok blouse muslimah dan kurti tuuu

    ReplyDelete
  3. wah cantik bergaya lah dia raya nanti
    JanjiKita

    ReplyDelete