Things will do when I switch on my laptop

Thursday, November 09, 2017



Assalamualaikum =D

Selamat pagi! =D
Hi semua, 

Ketika huda menulis entry ni, jam menunjukkan tepat pukul 5.18 pagi. Awalnya hari ni terbangun, hehe. 

bila update blog, huda suka dengar lagu. I do not know why. Dan huda akan pilih lagu yang slow, baru ada feel nak update blog. 

Yang terindah, menceritakan betapa indahnya cinta kita pada Yang Maha Esa. 
Sesungguhnya cinta kita kepada Allah itu adalah hakiki. 


Things will do when I switch on my laptop. 

1) Buka blog
Tengok ada comment tak. 
Baca semua message at mycbox (yang bloggers tinggalkan). 
Dok baca entry blog orang (dekat bloglist huda), dan dekat cbox huda.
Tengok pageview (ni memang takde kerja haha). Alhamdulillah, thanks to those yang singgah blog huda =D. 
Update blog bila ada idea. 

2) Youtube channel atau drama online.

Ni selalu aku buat, bila aku ada banyak waktu yang free, dan available. Bosan? Taklah. Pilihlah youtube channel yang best, tengok drama online yang best jer kat myflm4u ✌.

Eh, kantoi pula suka tengok tutorial make up tu 🙈🙈. 

Basically I would like to watch dops tv, dan pilih topic - topic yang rasa best dekat channel  dops tv tu. Antaranya talk yang dipanggil gosip. Atau dengar lagu - lagu yang tengah hits, gitu...

Walaupun nama dia Gosip, tapi bukannya dia dok Gosip pasal siapa - siapa, ianya adalah berkaitan perbincangan isu - isu semasa. Tapi paling favourite (dalam dops tv), aku suka tengok Queen of the Dean, yang Miss Nina kelolakan. It was so fun too me. Sebab ianya menceritakan perjalanan hijrah seseorang artis. 

Dan setiap hari juga, aku akan buka page Aida Azlin dekat facebook (huda ada update entry dekat sini - click here). 

Image result for fun tumblr
Nilah cara aku nak buat - buat busy, bila dah tak ada benda aku nak buat. 
Bila tengok youtube channel atau drama online, kadang - kadang rasa macam penat dekat office, boleh hilang kejap. Ewah...

Oklah sampai sini sahaja yang sempat huda update. Thank you luangkan masa untuk baca entry kali ni.

Bye, 
Assalamualaikum =D

You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. Bab tengok pageview tu, Siqah pun sama! Haha. Sedih gak kadang2 tapi okaylah, bersyukur adanya. Hihi.

    ReplyDelete