De'Xandra perfume by Anna Bella Parfum

No Comments


Assalamualaikum, =D


Hi semua,

Jenis huda kalau nak cari perfume, mesti cari perfume yang baunya lembut. Huda tak suka bau perfume yang kuat sangat tu, boleh pening kepala dibuatnya.

Antara perfume yang huda suka sekarang ni, perfume dari body shop (nama perfume tu, lupa pula hehe), dan semestinya De'xandra.

Apa yang best, perfume De'xandra ni ada banyak jenis. Korang tinggal pilih dan beli. Satu botol RM65. Sangat affordable dan menjadi pilihan ramai.

No automatic alt text available.
Antara perfume dari De'Xandra yang huda suka - Inspired by Forbiden Rose. 

Dengar cerita sekarang ni, De'Xandra tengah buat sales. 1 botol perfume berharga RM45 sahaja. Apa lagi, cepat - cepat p order dekat diorang. 

Image may contain: text
Sales bermula 15 Nov - 31 December 2017, sahaja.
Ada masa lagi ni nak order, cepat p order kat diorang tau.

Contact person: +6010 - 7011920 (Dira)


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments

Post a Comment