Weekend, di rumah

Sunday, July 02, 2017



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Happy weekend guys,

Weekend, di rumah. Selepas lima hari penat bekerja di pejabat, so hari minggu adalah hari yang sesuai untuk duduk bersantai dan berehat di rumah, bersama keluarga tercinta. 

Masih lagi di minggu raya, so semalam aku tak terkecuali untuk singgah beraya ke rumah kawan - kawan aku. Dua buah rumah je pun, (cukuplah). Itu pun, pukul 4 petang baru keluar rumah, sebab sebelum tu lepak kat rumah jap sambil buat apa yang patut. 

Satu di Skudai,
Satu Area Kg Melayu. 

Candid picture by my friends,

Ni bukan baju raya, tapi baju lama tak pakai haha.
Jadi semalam, main sarung je baju mana yang sesuai untuk dipakai di hari raya. 


Hari ni, duduk rumah jela sambil buat apa yang patut.

So oklah, thanks to you guys sebab singgah dan baca entry yang ringkas untuk hari ni.

Again, Selamat Hari Raya buat semua.

Salam, 


You Might Also Like

2 comment di sini.