Sambut Ramadhan bersama keluarga

Friday, May 26, 2017



Assalamualaikum, =D

Hai semua,

Selamat malam.

Menaip entry sambil melihat tv bersama adik bongsu. Alhamdulillah, tahun ni sambut Ramadhan bersama keluarga tercinta (tersenyum lebar =D). 

Yelah, dua tahun lepas aku sambut dekat campus yang terletak di Pahang, bersama kawan - kawan. Sahur dan berbuka puasa bersama kawan. Dah dekat nak raya baru balik. Itu pun, tak sempat beli baju raya dengan keluarga. Mak dan adik, yang sibuk shopping baju raya untuk aku. Aku? Duduk di campus menelaah buku, (kerana biasa dekat nak raya, mid semester menjelang. Jadi kami sibuk dengan preparation dan exam mid semester).

But now, Alhamdulillah bila dah habis study ni kita duduk rumah ler. So kembali dapat sambut Ramadhan with family. 


Selamat Menyambut Ramadhan Al - Mubarak to all umat Islam =D
Harapnya Ramadhan kali ni lebih baik dari yang lepas, Amin...

Jangan lupa solat terawih hehe...

Salam,

You Might Also Like

6 comment di sini.