Weekend

Sunday, April 23, 2017



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Holla, 2 hari cuti (hari ni of course sebab weekend, esok memang cuti umum), so yeah lepak dekat rumah sambil - sambil update blog, haha. Currently baru je lepas edit my blog and of course I just download the template then just edit sikit - sikit (maklumlah, bila dah lama tak edit blog jd lupa dengan coding hehe. So jalan mudah, pergi kat mana - mana laman web dan download jelah template mana yang berkenan di hati tu, ewah). So, macam apa yang korang tengok, taraaa nilah view terbaru blog Farah.

But still in mood editing blog, akan di tukar dari semasa ke semasa, hehe. 

Image result for wedding tumblr
So yeah, nak update juga cerita semalam.
Alhamdulillah semalam dah selesai majlis persandingan abang dan akak ipar aku.
Terima kasih kepada semua family members (termasuk cousin - cousin) yang turut banyak bantu kami satu family. Love much! 💓😃


Semalam meriah sangat aku rasa, hingga tak mampu nak terjemahkan kemeriahan tu dengan kata - kata. Alhamdulillah tetamu pun ramai sangat yang datang. Pukul 3 petang pun still lagi ramai tetamu yang hadir. Thanks kepada semua yang hadir ke majlis perkahwinan abang sulung kami. 

Image may contain: 20 people
Sedikit gambar kenangan yang dapat aku share dekat sini.
Thanks outstory photobooth for this beautiful picture.


Sampai sini saja yang sempat huda update. Apa - apa pun thanks sebab singgah dan baca entry ni. 
Salam =D




You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Bestnya kalau ada mood rajin edit-edit template ni haha.
    Syed ni ha bapak la malasnya nak edit template baru.
    Selamat bercuti yaa.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah majlis dah selesai ya..seronok edit blog..cuma kena fokus..bab tu yang kadang kelaut kalau kak PC ni..

    ReplyDelete