Weekend di rumah

10:00 AM



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Last weekend, I sempatlah berjimba with my friends, and my sister at Kuantan. Alhamdulillah dapatlah hilangkan stress, selepas bertungkus - lumus menyiapkan project paper kami for this final semester. Done submit, rasa lega sikit.
Sikit je. So this week, we will present our project paper to our beloved panel. Hope everything will be ok soon. Ok sebenarnya nak update pasal ni, tapi tak sempat lagi. If sempat nanti I update tau, maklumlah bila entry yang membuatkan aku nak bercerita panjang ni, mengambil masa yang agak lama. So I plan, to blog pasal that story, nanti bila I ada waktu lapang. Mungkin time I cuti semester nanti, haha. 

But, for this weekend. I decide to stay at home and study for final examination. Even actually I feel bored, when I am alone at this little room, tapi aku cuba kuatkan semangat untuk my very last semester. 

Related image

Sometimes, I feel bored with my book, yelah serious dari pagi sampai malam I just layan buku - buku teori sahaja, memandangkan subject yang I amik semua memang teori belaka. Haha, so akak redha. 

And final examination pun, tak adalah nak short essay bagai. Semua main dengan case study. It's normallah bagi seorang student. 

So bila bosan, huda akan tengok movie, dengar lagu atau buka blog. But not updating my blog, haha. I will visit the other blog, and kindly be one of silent readers without tinggal jejak dekat blog korang. But huda memang suka baca blog orang, bila masa time rest huda. 

And one of most blog that now I likely to visit adalah, blog vivy yusof. Takdelah, sebenarnya huda baru tahu dia tu seorang blogger, haha. Tu pun tahu bila stalk instagram dia, and she ask to blog about something. So I buka blog dia, and nampak dia selalu update pasal hari - hari dia. Dah ler, aku ni suka stalk instagram dia bila aku free, kadang - kadang siap tengok dia punya insta story. Sebab vivy dan anak - anak dia sangat comel. Ya Allah, lagi dua orang anak dia tu, comel sangat. Mariam lagi cute haha. Geram tengok gelagat diorang. 

Oklah, 
I need continue my studies. Thanks singgah dan baca entry ni.

Bye, 
Salam =D

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. Gudluckkk on your last semester sistur! =) hehehe.
    sibodohjangankacau.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. good luck.
    in shaa Allah akak ni sept nanti sambung blaja :)
    menjadi student semula setelah 15 years tinggalkan alam universiti...

    ReplyDelete