Sahabat Course HR

Friday, January 06, 2017



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Long time no see. Si dia sibuk practical di Kuala Lumpur, kami sibuk belajar di Pahang. Alhamdulillah, kejap je masa berlalu. Dia dah habis study (baru lepas practical. Kira tunggu convo je), kami pula bakal - bakal habiskan study kami, InsyaAllah =D. 

Bila diberitahu je dia nak datang, kiteorang empat orang gembira tak terkata. Yelah, bila orang jauh yang dirindui nak datang, even hanya dapat luangkan masa satu hari, tapi oklah tu. Semester depan semua dah start busy. Practical dekat negeri masing - masing. Mula berjauhan. Then mula sibuk cari duit untuk masa depan pula. Ewah, aku buat ayat sedih kat sini, hahahaha.

Bila dikenang, sekejap je masa berlalukan. Tup tup, dah dua tahun setengah kiteorang dekat sini. Alhamdulillah. Walaupun berbagai cabaran, berbagai liku - liku yang dihadapi, tapi what to say... Alhamdulillah semua dipermudahkan. Hope nak present nanti, dan final kali ni juga dipermudahkan. Amin...

4 kenal since semester 1. 
But azu, kami kenal masa semester 3. Tapi entah macam mana semua sekepala. So, ya this is us =D
Hope this friendship sampai bila - bila, InsyaAllah. 

Wish all the best untuk bainun. Wish all the best for us too (4 orang yang masih struggle untuk habiskan belajar, haha). 


video
Till we meet again, guys 💕

Thanks baca entry yang super duper ringkas ni =D


Bye, 
Salam

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. gather2 best kan ?



    jom join 1st giveaway MG kat blog baru!
    http://perempuanrongak.blogspot.my/2017/01/1st-giveaway-nak-bagi-shampoo-santan.html

    ReplyDelete