Cake by Kak Nur & Cake by Aqilah Azhar

11:40 AM


Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Cake by Kak Nur
Area JB

Akak ni dah lama craving kek chocolate indulgence. Pula tu nampak kak nur upload gambar kek ni dekat dalam fb dia, alamak lagilah craving dia tu bertambah - tambah, haha :P . 

Memandangkan kak nur open order pada tarikh yang sama aku balik jb (ha, nampak tak kebetulan dia, rezeki akak ni dek), so aku pun cepat - cepat order dekat kak nur.

Dah alang - alang ada birthday orang tu 1/11 hari tu, jadi minta tolong kak nur deco sekali untuk birthday girl. Thanks kak nur. Nampak simple, tapi cun! =D

Displaying IMG_20161104_100055.jpg
Rasa dia pun sedap.
Thanks kak nur for this cake =)

Cake by Aqilah Azhar
Area Batu Pahat

Ada lagi satu kek yang akak suka. Red Velvet yang Aqilah buat. Tapi dia ni duduk dekat Batu Pahat, mujurlah adik dia belajar tempat yang sama dengan kita hehe, so kita boleh order dengan adik dia. Kek Chocolate Aqilah pun sedap, guys...

Last three weeks ago, order sweet box combo ni yang berharga RM10 dekat Mira. Dalam box ni ada 3 jenis kek, nutella brownies, red velvet dan victoria square cake.
*Nak habiskan satu box ni makan dua minggu jugalah. Makan sorang, memang susah nak habis. Satu hari satu kek, hehe :P
Thanks mira, COD kek ni, hehe. Thanks Aqilah for the cake =)
Sedap sangat. 

Lagi kalau korang rasa brownies cake dia. Sedap tau! =D 

So korang boleh try order kek dekat mereka. Harga pun berpatutan tau. Jika berminat nak FB and Insta mereka, PM huda ok, nanti huda bagi (based on permission mereka).

Thanks singgah dan baca entry kali ni, 
Salam =D

You Might Also Like

0 comment di sini.