Review MyLara Skincare

8:00 AM



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

So hari ni, huda nak review satu product kecantikan dan huda nak memperkenalkan product kecantikan ini dekat korang semua. Apa yang bestnya tentang product ini? Setiap product ada keistimewaannya tersendiri dan begitu juga dengan Mylara Skincare. Product ini telah diadun sebati dengan beberapa formula termasuk extract tumbuh - tumbuhan seperti betik muda, lidah buaya, rosehip, vitamin C, vitamin E, dan bermacam lagi. Pokoknya, semua lengkap dengan Mylara Skincare ni.

Bukan itu sahaja, dah nama pun product kecantikan, jadi dari pencuci muka, cream malam dan cream siang, dihiasi dengan warna merah jambu muda. Eh? Haha, I dah lah suka pink =D. Macam terkena dengan jiwa je, hehe :P (gurau - gurau).

So inilah dia product Mylara Skincare.
Eh,  sedondon pula dengan cadar I,hihi.

Apa yang bestnya, Mylara Skincare mampu merawat kulit berminyak, jerawat, parut jerawat, jeragat,sunburn, kulit kusam dan siap boleh maintain gojes lagi awak. Ha! Nampak macam bestkan? Eh, nampak pula. Dengar macam best kan? Apa lagi, jom le kita sama - sama cuba product Mylara Skincare ni. 

Bukan itu sahaja, Mylara Skincare ini juga mampu memutihkan kulit wajah dan menampakkan wajah kita flawless gitu. Product ini juga boleh dipakai oleh remaja seawal usia 14 tahun hingga dewasa. Dan ianya tak ada apa - apa pantang larang pun. Cuma. Ha, siap ada cuma tau. Cuma korang dinasihatkan, supaya minum air 3liter - 4liter sehari, dan perlu lindungi kulit wajah korang dari sinaran matahari yang terlalu terik. 

Ok, harga pula? 
Set Asas = RM89.90(SM) DAN RM95.90 (SS)

Harga Promosi:-
Combo 1 :-
1 st asas + Hydro Peeling gel = RM 105.00 (SM) & RM 111.00(SS)
Combo 2:-
1set asas + Aqua Whitening Essence = RM110(SM) & RM116(SS)
Combo 3:-
1 set asas + Hydro Peeling Gel + Aqua Whitening essence = RM130(SM) = RM136(SS)


Mylara Skincare ---- TEKAN SINI untuk ke laman web rasmi Mylara Skincare.


Mylara Skincare ini juga bukan sahaja sesuai untuk wanita, malah ianya juga boleh digunakan oleh para lelaki diluar sana. Jika kaum adam ingin mencuba product ini, anda juga di alu - alukan untuk melanggannya! =)

Sebarang pertanyaan lanjut berkenaan dengan product kecantikan ini, anda boleh terus menghubungi person in charge, di...

FB page - @mylaraskincare & @mylara, atau
IG - @mylaraskincare, atau
anda boleh terus sahaja contact personal atau whatsapp beliau ditalian 013 - 9200629.

Thanks to those yang singgah dan baca entry kali ni. Next time, bila free nanti huda update lagi ye =). 

p/s: to those who want make an advertisement at Farah's Blog, korang boleh email huda di farahudahud@yahoo.com.my. Thanks =)

Bye,
Salam...

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. Boleh tak put all die punye bahan..what they use in it. I means all. Because im a feel scared to try local product

    ReplyDelete
  2. Boleh senarai kan all the bahan yang die gune or use. I means all. Im feel scared to try local product

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai,
      For your info, I just review je this skincare. For more info, you can visit the laman web of mylara skincare. Dekat sana ada semua info dan u boleh contact owner dia. Hehe, tq...

      Delete