addicted dengan Lara Aishah

Tuesday, October 04, 2016



Assalamualaikum, =D

Hai semua,

Before drama ini ditayangkan di kaca televisyen, huda just tengok iklan - iklan drama ni dalam astro. So bila tengok tu, tertarik. Lagi tertarik bila ada Fasha Sandha and Nazim Othman! Sebab I suka tengok dua orang artis ni berlakon. Like seriously...

Even I tak sempat nak follow up episode by episode pun, its ok. Walaupun dalam hati sebenarnya nak tengok drama ni kan, tapi nak buat macam mana. Kerja kat depan mata need to settle kan. Kadang sampai tak sempat nak fikir drama, bila dalam keadaan sibuk. So tunda. Tunda punya tunda, sampailah dah episode 25 and now episode 26. Seminggu dekat rumah dapatlah I buat marathon. And now dah habis sampai episode 26, tunggu malam ni punya pula.

Tapi full episode drama ni,100 episode. Semput - semput aku nak tengok. Ni pun dah nak naik cuti, its ok kalau ada masa kita buat 'marathon' lagi. Buat marathon lagi syok, dari nak kena tunggu satu episode ke satu episode.

Image result for lara aishah sinopsis
So cute la diorang dua orang ni, hehe.
Huda selalu tengok Lara Aishah dekat sini --- CLICK SINI untuk tonton online.

So far, aku paling geram dengan si cik Puan Marina tu. Hisyh, entah dendam kesumat apa yang dia pendam tu aku tak pasti. Macam mana dia tuduh Zurin and masukkan Zurin dalam penjara. Then macam mana dia boleh buat si Mak Nazim ni masuk hospital sakit jiwa. I am so curious la nak tahu all this things. Kadang tengok drama ni pun ada macam drama korea yang boy over flower tu. Kan mak dia tu pun si Jandi panggil nenek kebayan. Cik Puan Marina pun, Aishah panggil nenek kebayan juga.

Tapi aku suka watak aishah dalam drama ni. Tak sabar nak tunggu episode - episode selanjutnya, 

You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. awak tengok patahnya sebelah sayap tak? hehe done follow :)
    jemput join
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete