6 jenis pekerjaan part time yang kian popular

2:05 PM



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Image result for part time job tumblr

Memandangkan ekonomi tak berapa nak baik, so ramai yang tend to do some job untuk dapatkan duit poket lebih. Actually, banyak je pekerjaan part time yang kita boleh buat. Tapi dalam entry ni, huda just nak listkan 6 jenis pekerjaan part time sahaja.

6 jenis pekerjaan part time yang kian popular, iaitu ;-

1. Menulis
2. Online Business 
3. Dropship
4. Photographer
5. Modelling
6. Event Planner

For future explanation, you can click on 6 popular part time job. Article tersebut di tulis oleh huda sendiri, tapi dengan menggunakan nama pena 'farah'. Kihkihkih. So selamat membaca ok dear ;)

Thanks baca entry ringkas ini,

Bye,
Salam...

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. betul tu...kena ade side income utk menempuh ekonomi yg kin mencabar kini

    ReplyDelete
  2. semua perkerjaan part time kat atas tu semua best bagi saya..

    ReplyDelete
  3. tumpang lalu sini... hah.. betuy tu.. tambah2 online bisnes.. bercambah ja..

    *fly dari solehahkahaku.blogspot.my ( kalau rajin, singgah la ye.. ) :*

    ReplyDelete
  4. Banyak peluang cuma kena pandai rebutlah zaman skrg ni,hihi.

    ReplyDelete
  5. memang sekarang ni ekonomi mencabar betul

    ReplyDelete
  6. Sekarang mmg ramai berniaga online ...

    ReplyDelete