Kembali layan korea

Monday, September 05, 2016



Assalamualaikum, =D


Selamat malam,
hai semua,

Malam - malam, buka laptop dan update blog kejap. Memandangkan tadi dah siap update nota untuk presentation this week. Bercakap pasal presentation, kejap je masa berlalu....Tup - tup this week presentation akan berlangsung.

Kalau budak - budak last semester dah selesai present FYP diorang, kami budak semester  5 akan present proposal FYP kami. Doakan ye, seram pula...

Sibuk - sibuk buat preparation nak present, sempat pula layan cerita korea. Layan pula tengah - tengah malam dan tengah petang (yang bila tak ada mood nak buka buku).

Image result for I hear your voice
I hear your voice.

Sebenarnya dah lama dah aku copy cerita ni dari member, tapi maklumlah mood nak tengok drama korea tak datang - datang. Once dah datang, buat maraton terus selama 3 hari berturut - turut sampailah tamat episode 16. 

p/s: untung ada kawan yang suka download cerita ni, asal bosan je boleh minta dia cerita baru, haha. Dan janganlah layan cerita - cerita korea ni pada hari - hari weekday ye, ada kang kerja semua tak jalan. Masa weekend bolehlah, sebab cuti. Jadi duduk rumah, tak payah pergi mana - mana dan layan korea. Because sometimes we need a space to be alone =)

Salam,

You Might Also Like

0 comment di sini.