Surprise from AA.InspiringSurprise

Tuesday, May 03, 2016



Assalamualaikum =D


Hai semua,
Pagi...

Kadang - kadang kita sendiri buntu nak beli hadiah apa untuk orang yang paling special. I mean macam parents, family, husband, wife, atau sesiapa sahaja yang teristimewa buat korang.

Kau terlalu istimewa, 
Kasih dan sayangmu terpancar,
Seikhlas tiada batasan,
terus membara....

eh ternyanyi pula, kihkihkih...

Ha, so aku nak introduce satu surprise planner ni dekat korang,

iaitu AA.InspiringSurprise. 
Dengan AA.InspiringSurprise ni, kebuntuan korang automatic akan hilang! =)

Memandangkan hari tu, aku ternampak kak sha asyik dok post pasal business dia dekat moment we chat. So aku macam tertarik lagi menarik dengan business yang dia buat ni. Dalam hati dok cakap "Wah macam best ni, kalau buat surprise dekat orang tersayang, hehe". 

Kebetulan pula, birthday mak bulan 4. Apa lagi, aku terus WhatsApp adik tanya pendapat. Dia on. So tanya package dia macam mana dekat kak sha. Lepas tu deal buat kali kedua, dengan abang and adik aku. Dua - dua ni on. Bagus!

Then deal dengan kak sha sekali lagi. Set tarikh. Set waktu . Set tema. Set nak bunga ke nak coklat. So aku pilih bunga warna merah, baru nampak sweet. And ballon tu terpulang pada kak sha macam mana. 

Last sekali deal dengan abah pasal plan kami 3 beradik. Birthday mak jatuh pada hari Khamis, kami pula sibuk dengan kelas dan abang pula sibuk kerja, dan masing - masing stay luar JB. So abah je ada untuk tolong jayakan plan ini, hihi.

Dan inilah hasilnya...


surprise party dari kak sha (surprise planner).

Kata kak sha, mak aku terkejut masa kak sha datang, kihkihkih.
And bila call mak, suara dia happy kemahin.
Hati kami 3 beradik pun happy lah, bila mak happy =D

Maknanya surprise ini berjaya, haha.
Thanks la kak sha! =)

Cantik bunga ros tu.

AA.InspiringSurprise(JB).
Ok AA. InspiringSurprise adalah surprise planner untuk beberapa event antaranya, birthday party, bachelor party, anniversary, apology and many more.

So inilah dia antara event yang pihak mereka anjurkan.


Dan ini pula package yang diorang buat.

Dengan mereka ni semua mudah. Korang cakap nak buat bila, untuk apa, tema apa. Deal semuanya dan pihak diorang akan uruskan segala - galanya. Even korang ada dekat luar JB pun, benda ni boleh berjalan dengan lancar. 

Mudah, senang dan practical!
Korang tinggal bayar je mengikut package yang korang pilih.

Ok dekat bawah ni huda sertakan beberapa gambar dari AA. InspiringSurprise.






For more picture you can visit instagram AA.InspiringSurprise

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman Facebook dan Instagram AA.InspiringSurprise. 

Sampai di sini sahaja entry yang sempat huda tulis. Thanks singgah dan baca entry kali ni. 
Kot kot korang pun nak buat surprise untuk orang tersayang, so bolehlah contact kak sha. 

Salam...

[Ads - advertorial/advertising/review by FARAH] . 
Type advertisement - PAID Review.
Any review/advertorial for your product can directly email me at farahudahud@yahoo.com.my 

You Might Also Like

0 comment di sini.