Sesi Mengenali Ahli Blogger

Sunday, February 21, 2016



Assalamualaikum =)

CLICK BANNER UNTUK JOIN

Syarat - syarat segmen "sesi mengenali ahli blogger"
  1. Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
  2. Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
  3. Ajak ahli blogger lain untuk join.
  4. Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada ( Instagram , Twitter dan Facebook )
( Nombor telefon email pada aku pun boleh , mana tahu group whatsApp nanti ditubuhkan )

Hai semua! =)

Memandangkan aku dah lama tak join segmen yang para blogger anjurkan, so hari ni saja nak melibatkan diri dalam contest ni. 

First of all meh huda cerita secara ringkas pasal blog ni. Alhamdulillah dah 7 tahun huda berblogging, since I was 17 years old. Blog ni ber - genre - kan personal blog and huda berblogging sebab suka - suka. So huda harap, apa yang huda share dalam blog ni serba sedikit memberi manfaat pada semua, Insyallah. 

Ok so let's introduce my self. 

Nama di beri Nur Farahuda, tapi korang boleh panggil huda or fara. Mostly people call me huda. Ikut mana korang selesa nak panggil. Tahun ni huda dah 24 tahun dan masih bergelar seorang student and major in Human Resources Management (HR). Insyallah, doakan I habiskan my degree this year =) . 

Seorang peminat tegar colour pink dan minat menulis since I was 15 years old. Disebabkan sekarang sibuk belajar, so huda lebih suka luangkan masa dalam penulisan blog. 

Social media, korang boleh click link ni - Facebook, Insta
Number Phone - Sorry it is private


Thanks kepada penganjur sebab anjurkan this segmen. 
And to Nabila, salam perkenalan dari huda =)
Salam,

You Might Also Like

3 comment di sini.