Blog berwajah baru - 2016

8:47 PM



Assalamualaikum, =D


Alhamdulillah siap sepenuhnya.
Fuh, seharian hadap laptop semata - mata nak edit blog.
Ha, konon - konon new look for 2016, 

Taraaaaaa...
Dan inilah hasil dia,
Simple right?

Sebolehnya sejak - sejak meningkat dewasa memang nak blog simple macam ni je, cukuplah. Hihi.

Dan huda masih guna template lama, which is simple template.
Malas dah nak tukar template baru, karang mahu dua atau tiga hari, baru siap.

So seperti biasa, warna merah jambu semestinya akan mewarnai blog serba simple ni.
Ceh wah, kihkihkih :P

And why farah?
Saja nak tukar angin, guna nickname farah pula. hehe ;)

Salam...



You Might Also Like

14 comment di sini.