bercuti

Friday, December 18, 2015


Assalamualaikum, =D




Dari Pantai Timur ke Selatan =)

Hai semua! =)
Alhamdulillah semalam dah selamat sampai rumah. Habis kelas petang pukul 4 tu, terus direct drive balik ke JB. Fuh, penat! Balik tu apa lagi, tak pandang kiri - kanan dah weyh...Katil je yang aku fikir masa tu...

Selamat pagi! Huisyh...Nak dekat sebulan juga eh, blog aku tak ber - update. Tak tahulah apa busy sangat kat campus tu, sampai tak sempat - sempat nak update entry. Maaf ler. Bila dah sibuk bercinta dengan boyfriend I yang dipanggil buku - buku tu, memang kemahin payah I nak berkepit dengan blog. Ha, ni dah dekat rumah, boleh ler I update blog hari - hari, hihi.

Ceh! Sedar - sedar, naik cuti ni nak hantar assignment. So kena settlekan segala - galanya dulu baru boleh berhuha - huha, hihi - hihi! =D

Yuhuuu! Happy holiday guys!
Tapi...Jangan lupa siapkan assignment eh, (peringatan buat diri sendiri juga).
Memacam dah plan cuti ni. Antaranya ajak adik tengok wayang, ajak member lepak, kihkihkih...Konon nak release tension, macam nilah orang dia...

Oklah, buat masa ni sampai sini je yang huda sempat update. Mana tahu petang nanti, tiba - tiba ada idea, nanti adalah lah tu entry yang di update.

Ok, bye salam 
=)

You Might Also Like

1 comment di sini.