reward diri dengan ber - blogging

3:24 PM



Assalamualaikum, =D


Hai semua! =)

Cara terbaik untuk hilangkan ke - bosanan yang sedang melanda diri ini, tika ini...Adalah dengan cari laptop, buka wifi dan update blog. Ha, simple! Nampak tak? Bukan apa, nak keluar boleh je. Tapi aku ni seorang pemalas nak drive! Lagi kalau keluar sorang, ya ampun nak pergi mana je dekat Muadzam ni, haha. Tapi kalau ada sesiapa nak ajak keluar makan, aku on je, haha :P .

Ok...Last a few weeks ago, I received an email from Zalora. Dalam email tu, minta persetujuan sama ada aku setuju nak buat collaboration dengan diorang ke tidak. So tanpa berlengah, aku pun say yes! Dah rezeki depan mata, dapat job, takkan mau tolak ye tak?

Ambil saja dan buat yang terbaik. 

Dan inilah dia beg yang aku beli dari Zalora menggunakan voucher yang diberikan. 
Thanks Zalora! =)

Saja beli beg besar - besar supaya senang nak letak segala kertas bersaiz A4, nota dan segala benda. Simple. Semua boleh letak dalam beg tu. 
Tapi jangan cari pasal dengan letak buku setebal alam, sudahlah! Kang habis rosak!

Ok dekat bawah ni aku sertakan entry yang aku buat khas untuk Zalora,

So oklah sampai sini saja yang sempat huda tulis. Insyallah nanti kalau ada cerita, huda share lagi dalam blog ni. So oklah,
bye...Salam

You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. cantik!
    nude colo simple n nice :)

    ReplyDelete
  2. Salam. Nak tanya sikit boleh? SR pun ada dapat voucher code sebelum ni. Cuma nak tanya untuk bahagian payment method, nak select yang mana eh? Cash on delivery or something else?

    Hope fara boleh bantu. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya dekat 'ticket' kot. alamak, then lupa haha. tapi tak silap, dia box num 3 or 4, macam tulah...

      Delete