Giveaway by Instashop CandyScarftCollection

6:59 PM



Assalamualaikum, =D


Hai semua! =)

Hari minggu ni buat apa? Free? Ha, kalau free sangat tu, jom ler join giveaway yang dibuat khas dari Instashop Candy Scarft Collection untuk semua follower kesayangan mereka. Hadiah menarik menanti anda,antaranya loose pants, bawal cotton satin, dan bawal prada satin. 

Ok ni banner diorang.
Giveaway khas dari Instashop Candy Scarft Collection.


Note:-
❤ Semua orang boleh join but make sure mereka yang nak join kena ada Instagram. Ok. Simple, kan?
❤ Giveaway ini di buat di Instagram candyscarftcollection tau, BUKAN dekat dalam blog huda. So kalau nak join giveaway ni korang boleh click link dekat bawah ni :-


The terms & condition you must followed:
1) Follow us
2) Tag your friends at giveaway picture(as much as possible!)
3) We will choose randomly( so don't forget to tag all your friends okay!) ❤
4) Five special prize will be yours ladies! 
Come join us now! Don't miss this chance! ❤❤❤❤❤


p/s: segala update seterusnya korang boleh follow update dekat instagram candyscarftcollection. Tq.

Ha, jom join...
Mana tahu korang orang yang bertuah akan menjadi salah seorang pemenang tu, kan?
Selamat ber - giveaway ...

You Might Also Like

6 comment di sini.