Cuti dah!

12:22 PM



Assalamualaikum, =D

Hye semua!
Rindunyaaaa nak update blog! Semester ni agak sibuk dengan kerja - kerja harian sebagai seorang student. Bukan sibuk apa, sibuk balik kelas, tidur! Haha. Oh, ok... just kidding =) . Memang tak sempat nak buka blog, lagi kalau ada assignment, quiz dan final exam terutamanya...

Tengah hari semalam, dah habis jawab paper untuk semester ni. Maka tamat sudah semester 3 aku. Next sem dah semester 4. Next sem lagi dah 3rd year (final year). Peh, cepat! Alhamdulillah =)

Habis paper, terus gerak balik JB. Sampai dalam pukul 9.30 malam. Sampai je rumah terus peluk mak. Peh rindu weyh! Sebulan tak jumpa. Raya haji pun tak balik. Sanggup stay up sana, sanggup berkorban demi final. Eceh! Haha...

Lagipun, Raya Haji kan 24/9. Paper aku seterusnya, 26/9 (managerial accounting), 27/9 (organisational behavior). Memang tak sempat jawabnya kalau aku balik. Kalau balik pun confirm tak study! Sibuk raya, katanya...

Lepas tu, memang dah plan awal - awal kot,  nak balik 27/9 lepas habis paper tu. Yelah, dah habis paper terus lah nak balik, buat apa stay up lagi, haha. Tepu dok sana tak buat apa...



Holiday dalam 2 minggu lebih macam tu, 
lepas tu naik semester baru...

At least, orang kata dapat rest kan minda buat seketika.
Semester depan, lagi sibuk dengan Research Method, Training and Development dan sebagainya!
Fuh...

So, oklah...
Sampai sini je yang sempat update. Nanti free, huda update lagi. Haha, kat rumah ni memang selalu free je untuk update blog =)

Ok, thanks singgah dan baca entry huda.
Bye, salam.

You Might Also Like

2 comment di sini.