Candy loose pants, here! =)

Wednesday, September 23, 2015



Assalamualaikum, =D


Hai semua!
Selamat petang... 
=)

Jam sekarang menunjukkan ke pukul 6.30 petang. Memandangkan dari tadi dah berkepit dengan buku dan calculator. So sekarang nak restkan otak kejap, lepas maghrib sambung balik. 

Hari ni stay up sorang - sorang! 
Ok tak payah buat ayat sedih kat sinni...

Ha, oklah...Seperti yang dijanjikan, so hari ni huda nak review satu instashop ni. Dia ni ada jual tudung bawal, shawl. Pokoknya semua ada, termasuklah candy loose pants ni. 

Cantiknyaaaa warna skin ni!
Atin belanja satu please, haha :P

Ok guys, kat bawah ni antara collection warna - warna candy loose pants, 
atau korang boleh terus layari official instagram diorang ni - candyscarftcollection



Ha, lawakan! Apa lagi, kalau berkenan tu sila contact diorang terus. No phone, memang trang tang - tang dah ada dekat bio (instagram) diorang
Selamat membeli! =)

Pesanan penaja...
Hai ladies diluar sana, mencari loose pants macam ni? Loose pants yang nampak macam simple tapi elegan kata kau! Harga pula, boleh kurang. RM50! Atau korang nak cari tudung crepe yang sekarang ni menjadi kegilaan kaum wanita di luar sana? Apa lagi, meh lah follow instagram yang gempak ni! @candyscarftcollection @candyscarftcollection
Sekian saja pesanan penaja. Berpeluh mak cik menaip kau. Mata tengok phone, jari - jemari pula gagah menari - nari atas papan kekunci ni. Nota kepada owner candyscarftcollection, maaf ye nak, mak cik baru sempat update sebab mak cik busy, haha. 

Oklah sampai sini saja yang sempat huda update. Thanks singgah dan baca entry kali ni ye. Jangan lupa singgah instagram diorang kejap. Alang - alang tu, joinlah giveaway diorang. Sampai bulan November! Mak ai, lama gila diorang buat giveaway ni. Kot lah korang bertuah, mana tahu korang akan jadi salah seorang pemenang, kan? Siapa tahu...So good luck juga ye =)

Salam,

You Might Also Like

1 comment di sini.