Segmen Blogwalking Lepas Raya!

1:10 AM


Assalamualaikum =D


Dalam kesibukan menyiapkan assignment, aku sempat curi masa update blog kejap. Kejap! Aku bukan curi tulang tak buat assignment tau...Husiyh benda - benda macam tu lah, yang akan buat aku serba - salah kalau aku buat. 

Say NO to goyang kaki dan tak buat assignment!

Sekarang jam menunjukkan ke pukul 12.54 pagi. Cepat - cepat taip entry blog, sebab nak join segmen ni. Kebetulan pula penganjur segmen ni dok ajak join segmen yang dia anjurkan (seperti tajuk dekat atas tu) and thanks for invite me! =)

CLICK banner untuk join this segmen yaa. 
Tamat 30 Syawal tau. 

Tag seorang teman blogger - Azwar Syuhada .


Perkara yang tak boleh lupa masa raya? 
Banyak kot! Nak cerita semua sampai esok tak habis kan. So huda short - kan jelah story ni eh.

Perkara yang paling tak boleh lupa sekali, mestilah masa berkumpul dengan saudara - mara dekat kampung. Time tulah nak jumpa diorang. Yelah, semua yang sebaya aku dah ada life sendiri. Ada yang sibuk kerja dan ada yang juga yang sibuk belajar. So nak jumpa selalu tu, memang tak kot. Time raya jelah masa untk kami berkumpul bersama - sama (sebab time tu semua orang dapat cuti! haha). 

Kalau nak cerita pasal duit raya. Alhamdulillah, umur macam ni dapat lagi duit raya sebab saya student lagi, hihi. Thanks bagi kita duit raya  =) . 

So oklah, sampai sini saja yang sempat huda taip kali ni. Nanti kalau ada masa lapang huda akan update blog lagi. Seriously this week memang busy dengan assignment. Sampai kadang - kadang, tak cukup tidur, tak cukup rest. Next week sama juga! Lepas hantar semua assignment ni, confirm - confirm hati rasa sedikit lega! Macam biasa kalau dah ada masa lapang tu, kiteorang tak pandang lain dah. Ambil masa ni, untuk 'balas dendam' dan tidur secukupnya! Ha, tidur?! Hisyh...Jangan cakap korang student tak pernah buat. Ni perkara biasa bagi seorang student. Hihi....

Lepas tu, bolehlah pula focus pada final je...

Salam =)

You Might Also Like

8 comment di sini.

  1. Nad singgah dari segmen yang sama :)

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama :) #SalamEidMubarak

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama

    http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  5. salam...singgah n follow dri segmen yg sama

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. kita dr segmen yg sama..

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  7. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete