Girl's therapy

Friday, May 22, 2015



Assalamualaikum, =)


Hello peps!
Ha, cuti semester ni kerja aku tak lain tak bukan, selain duduk saja (duduk melepak) dekat rumah. Yelah cuti dua minggu je pun, nak kerja part time pun tak sempat, silap hari bulan memang tak akan ada majikan yang nak terima budak part time macam aku, haha. Lebih baik aku duduk dekat rumah, lagi bagus. Sambil - sambil tu boleh update blog aku yang dah lama kosong ni.

So setelah beberapa hari melepak dekat rumah, semalam baru ada mood nak keluar. Kononnya nak menjayakan misi list to do yang aku dah rangka siap - siap since sebelum cuti semester lagi. Ha, siap buat list to do tau!

Girl's Therapy.
Terapi ni sebenarnya nak release kan tension sebab final exam hari tu, hihi. Walaupun mungkin dah terlambat sebab dah hampir lima hari final exam melabuhkan tirainya. Tapi apa aku kisah. Sebab mood nak keluar rumah baru datang, so redah jelah kak....

Dan pagi - pagi (semalam) dah message kawan ajak keluar lepas zohor. Bila dah keluar petang, rasa macam masa tu terlalu singkat. Plan pula nak balik before 7pm. So sempat pergi shopping mall yang dekat - dekat je. Sempat cuci mata walaupun seketika cuma. Sempat beli barang - barang keperluan yang amat diperlukan. Sempat jumpa kawan semasa di sekolah menengah yang kebetulan kerja dekat shopping mall tu. Then balik.

Oh ye, selain shopping. Ini juga adalah salah satu terapi bagi kaum hawa, hihi.

Ok lah...
sampai sini saja. Thanks dekat korang yang singgah baca entri ni ye =)
Salam...


You Might Also Like

4 comment di sini.