Marry me by Mark Adam

9:07 PM


Assalamualaikum =D


Hai semua. Lepas dah selesai dua presentation dalam masa satu minggu, rasa macam Ya Allah lega sangat - sangat. Tinggal satu presentation dan errr yang paling penting kena chaiyok - chaiyok buat preparation untuk final exam yang akan menjelang tidak lama lagi. Ni kes sambil rehat, sambil tu aku hadap blog dan tulis entry baru. Rindu habak hang! =D . 

Bila terdengar je lagu Marry Me nanyian Mark Adam di corong - corong radio, tiba - tiba teringat pula masa Mark Adam datang Uniten, Pahang dan bawakan lagu ni. Katanya, lagu Marry Me akan di lancarkan pada awal tahun 2015 ini...

Ni kira gambar throwback ketika Mark Adam di jemput sebagai artis jemputan pada malam itu (21/11/2014)


Persembahan Mark Adam di Uniten Muadzam Shah, Pahang.
21/11/2014
Lagu Marry Me.

Official video Marry Me - Mark Adam


Lirik Lagu Marry Me
Bila sendiri ku nyanyikan lagu ini untukmu

Ku tulis namamu di pintu
Ku ukir namamu di atas jalanan
Meskipun kita berbeza
Atas sesuatu yang perlu ku jelaskan


I love you
I love you oh...
Ku mencintaimu

Marry me
Marry me oh...
Sudikah kau menjadi isteri

Renung ke dalam mataku
Dirimu mengisi setiap penjuru
Tiada lain hanya kamu
Ku pasti engkau tahu apa mahuku

I love you
I love you oh...
Ku mencintaimu


Marry me
Marry me oh...
Sudikah kau menjadi isteri

Aku percaya kita akan bersama

I love you
I love you oh...
Ku mencintaimu

Marry me
Marry me oh...
Sudikah kau menjadi isteri

Marry me
Marry me oh...
Sudikah kau menjadi isteri

Marry me
Marry me oh...
Sudikah kau menjadi isteri




You Might Also Like

4 comment di sini.