Tudung bawal glitter from Qisha Hermosa Boutique

Thursday, December 04, 2014



Assalamualaikum, =D


Last two weeks (ok nampak tak dah lama beli, baru nak review, haha). So hari tu huda balik JB sat, lepas tu singgahlah dari satu butik ke satu butik...Dan antara salah satu butik yang huda singgah masa tu adalah Qisha Hermosa Boutique. Pusing - pusing punya pusing satu boutique tu, 'terpikat' pula dengan satu tudung bawal ni yang diberi nama 'glitter bawal'. Apa lagi, huda pun capai sehelai...

So hari ni, pergi kelas dengan memakai tudung 'glitter bawal' dari Qisha Hermosa Boutique =D
Dan kain tudung bawal ni selesa dan sangat mudah untuk di bentuk + harga pun sangat berpatutan.


Nak cakap dengan korang, yang Qisha Hermosa Boutique ni banyak sangat product dari different vendor. Ada baju, ada kurti blouse, ada kasut, ada beg, ada jubah, ada barangan baby, dan errr alah banyak lagi. Nak sebut one by one, huda rasa sampai esok tak habis, hihi...

Ok ni antara barangan yang di jual di Qisha Hermosa Boutique.


Ok. Ok. Jom serbu official instagram @qisha_hermosa_boutique, @qisha_hermosa_boutique sekarang tau, for more information.  Atau TEKAN SINI untuk terjah insta mereka. 
Kalau nak serbu butik mereka pun boleh. Tapi kena turun Johor lah, hehe (dekat area Bandar Baru Uda - BBU), yang belakang Jakel tu (if I'm not mistaken) dan berdekatan dengan Angsana, JB.

Ok dah jom layan lagu ni kejap, 
Hujung Dunia - Hanis Soraya (OST Bila Hati Berbicara)


Done. Sampai sini sahaja entry huda kali ni ye.
Apa - apa pun thanks dekat korang semua sebab rajin - rajin singgah dan baca entry blog huda ni.
hehe.
Bye. Assalamualaikum ^_^

You Might Also Like

8 comment di sini.

  1. kita pun suka pakai bawal yang senang nak dibentuk :)

    ReplyDelete
  2. hi aasalamualaikum,i nak tya.macam mana nak buat header kelab blogger ben asshari tu eh?

    ReplyDelete
  3. salam,,iqha singgah sini ;)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/cara-nak-buat-duit.html

    ReplyDelete
  4. hai awak...saje cucimata kat sini..visit mine..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih review Qisha Hermosa Boutique. Nanti balik JB datang lg yeaaa... Selamat Hari Raya

    ReplyDelete