Beg laptop ala tote bag

12:07 PM


Assalamualaikum, =D


Istikharah cinta memanggilku,
memohon petunjukmu,
satu nama teman setia,
naluri ku berkata,
di pernantian luahan rasa, 
teguh satu pilihan,
pemenuh separuh nafasku, 
dalam mahabah rindu....
*Istikharah Cinta by Sigma*
Ini kes bilaa suka sangat dengar lagu jiwang,hehe. 

Ni kisahnya bila nak buat beg sendiri tapi tak pandai. Apa orang cakap, tak ada skill, tak ada talent untuk menjahit sendiri. So bila dah tak ada talent tu, kenalah minta tolong orang untuk jahitkan. Tapi kaedahnya bila tengah buat order, banyak pula ragam aku. Nak beg macam ini, nak beg macam itu. Rasa macam segan pula dengan tukang jahit tersebut, tapi Alhamdulillah kerenah huda di layan. Thank you sebab awak sporting! =D .

Setelah banyak sangat ragam. Nak kain 2 lapis. Nak beg yang agak tahan sebab nak letak laptop. Sampai mereka letak pengeras untuk beg laptop huda ni tau. Allah, thanks sangat sebab buat beg yang simple tapi ohsem ni. Cantik sangat! Huda suka tau =D
Dah pakai berkali - kali juga, beg ni memang tahan bila letak laptop dan segala cas laptop. 
Thanks sekali lagi! =D


Huda tempah dekat mana? Dekat tailor lah awak. Ok, ingat tak huda ada review satu instagram yang diberi nama topbag_ . Ha, huda tempah buat kali kedua dekat owner topbag_ lah. Thanks sangat sebab dia sudi buatkan beg laptop ni untuk huda. Lawa, simple dan yang paling penting beg ni tahan untuk letak barang yang berat - berat (contohnya laptop). 

Harga?
Harga pun sangat berpatutan dan mampu bilik, habak hang...
Harga bawah RM40 - beg laptop (yang siap ada pengeras, kain double, tali panjang dan akhir sekali semua ikut cita rasa apa yang huda nak).



Ok, ni official instagram @topbag_ @topbag_ . Follow diorang tau untuk dapatkan beg - beg vintage yang seriously menepati cita rasa ramai. 

Ok, sama tak corak tote beg ni dengan bag laptop tu. 
Saja je tempah corak yang sama. Konon - konon sepadan gitu =D

TEKAN SINI  untuk baca entry review beg vintage (seperti di atas)

Done. Alhamdulillah.
Terima kasih buat kalian yang sudi singgah blog huda baca entry kali ni ye.
Selamat berhujung minggu dari huda buat semua.

You Might Also Like

8 comment di sini.

  1. cantiknyaa. boleh lah terjah ig diorang lepas ni :)

    ReplyDelete
  2. cantik.. suka jugak corak macam ni..btw sama corak pulak dengan pinggan kat rumah..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Comelnya beg tuu. satu set dgn pencil case ehh.

    ReplyDelete
  4. wow,,cantiknya,,kena cari satu jugak ni,,hehe
    btw,,iqha singgah sini sambil main klik2 nuffnang :))

    ReplyDelete