Beg Vintage yang cantik dan ohsem

Sunday, November 09, 2014


Assalamualaikum =D

Alhamdulilah dah dua minggu kelas bermula, dua minggu huda sibuk dengan ulang - alik pergi kelas dan dua minggu juga huda busy (kadang - kadang saja buat busy,haha). Dalam kesibukan diri,sempat juga ambil sedikit masa untuk update blog(tapi setakat sempat update dalam phone jelah kak).

Ok hari ni huda nak promote satu instagram ni. Dalam kesibukan harian sempat juga 'jelajah' instagram tukan dan dalam masa tengah dok belek - belek insta,huda ternampak lah satu igshop yang diberi nama @topbag_ @topbag_. Sekali buka terpegun dengan design dia. Semua design di category kan sebagai vintage,serious beb semua lawaa,cantik sangat pada hudalah. Dah tu huda pun tunjuk kawan - kawan huda juga tau,eh eh last - last diorang pun minat sekali laaa. Sekali order sampai 5 terus (seorang 1 beg).

Jom singgah insta @topbag_ dan lihat pelbagai design vintage yang lawa - lawa tu ye.

Another information - selain dari beg topbag_ juga ada menjual pencil case yang sama bercorak vintage. Bukan tu saja top bag_ juga ada menjual dalam set juga tau. Di mana set itu termasuklah beg + pencil case. 

Harga? Harga pula tersangatlah murah dan mampu milik. Kepada korang yang berminat bolehlah singgah igshop topbag_ ye untuk mendapat maklumat lanjut. 

Ni lah beg vintage yang huda beli.
Huda beli set beg besar sekali dengan pencil case tu. 
Ok beg ni huda selalu guna untuk pergi ke kelas je,so bolehlah tukar ganti dengan beg huda yang sedia ada tu.

Oklah sampai sini je tau. Thanks dekat korang semua yang singgah dan baca entry blog huda. Insyallah kalau ada masa lagi kita update ye. Thanks juga pada follower baru yang follow blog huda ni tau =). 

Oklah jari jemari dah penat dah sebab kita update blog ni thru the phone je. Awak tau jelah phone ni kecik je so agak payah nak taip. Dah macam taip message pun ada aku rasa,hehe.

Published by using Android phone.





You Might Also Like

16 comment di sini.

  1. memang cantik (y) akk bolehla jenguk ig saya pulak : muslimah_on_the_go dan fb saya : facebook.com/NahwalimtiyazNSR . murahmurah je kak ^^ n more is, akk belum umumkan pemenang GA off the rack asia kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah nanti kita singgah ig awak. Oh yg pasal pemenang tu nanti umumkan lepas dpt update dari pihak Off The Rack Asia ok =)

      Delete
  2. Salam singgah hujung minggu dik...cantiknya beg vintage tu...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah hujung minggu dik...cantiknya beg vintage tu...

    ReplyDelete
  4. cantik beg vintage ni. pakai pi kelas pun ok. ^^

    ReplyDelete
  5. eh wait..id akk mcm id uniten je ? akk uniten ke ? :DD

    ReplyDelete
  6. dear.. eh.. lawa lah beg tu.. mama suka pulak nengoknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ma, huda pun terpikat tu yg terus beli, haha =D

      Delete