Review Novel - Sayangku Cik Tiramitsu

4:14 PM


Assalamualaikum,=D

Orang cakap kalau dah jadi 'hantu novel' memang gini, suka je beli novel. Lepas tu kalau ada masa lapang, barulah dia sempat baca. Kalau tak ada masa lapang, jawabnya nanti dululah aku baca. Boleh,gitu?Hihi. Ok, hari tu huda ada beli satu novel karangan Herna Diana. Selalunya kalau singgah mana - mana shopping complex, huda akan singgah kedai buku dan beli novel. Tapi kali ni, huda saja je try beli dengan penulis novel itu sendiri. 

Tada....Siap dapat free gift lagi.

Bila selak muka surat hadapan, nampak pula 'coretan' dari Kak Herna Diana. Siap ada tanda tangan lagi, hihi. Thank you akak =D.

Sinopsis Novel Sayangku Cik Tiramitsu.



\
Ok kepada orang - orang Johor Bahru, pada 10 - 11 October ini Kak Herna Diana bersama dengan penulis novel lain akan berada di Angsana, JB. So jangan ketinggalan untuk datang Angsana dan berjumpa dengan mereka ye. Details seperti di bawah:-


You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. Alalala..Azwa pun cari novel ini dekat kedai buku, tapi masih belum ada lagi..hahaha.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe nanti kalau ada, terus beli, hihi =D

      Delete
  2. Mesti best cerita ni kn?
    Suka baca blog sis... bnyk info.
    Jemput blogwalkiny d www.yatiadam.com

    ReplyDelete