Tonton online Rindu Awak 200%

11:16 AM



Assalamualaikum, =D

Ok...ok...
Hari ni Drama Rindu Awak 200% akan melabuhkan tirainya... 
Dah nak habis dah....

So kepada yang ketinggalan nak follow up drama ni dari awal,
di akhir entry ni huda ada sertakan link untuk memudahkan korang tonton secara online.
^_^

Armel Aisyah dan Zill Faezrul.

Sinopsis
Zill Faezrul Iqbal - Jiwa Armel Aisya jadi nanar apabila teringat nama ini. Bersifat tenang tapi bermulut celopar sungguh menjengkelkan hati Armel Aisya. Tapi, dia tak boleh banyak bunyi. Dia sendiri yang memilih lelaki itu untuk menjadi suaminya. 

Ibarat minyak dengan air, mereka tak boleh bersatu. Akibatnya rumah tangga mereka tidak pernah aman! Penyudahnya Armel ke utara, Faezrul ke selatan. Namun, semakin Faezrul tidak peduli, semakin sakit hati Armel. 

Misteri Faezrul yang kejap hilang kejap ada di rumah, menimbulkan tanda tanya di kepala Armel. Mustahil seorang lelaki kampung yang bekerja sebagai juruteknik mampu memiliki kereta Range Rover Evoque! 
Siapa lelaki ini? Mungkinkah dia suku sakat Jula Juli Bintang Tujuh?

OST Rindu Awak 200%
1. Maafkan Aku - Asfan
2. Jaga Dia Untukku - Dato' Siti Nurhaliza

Tonton Online --> TEKAN SINI
credit to GENGTUBE

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. malam ni dah habis.. esok cerita baru pulak..

    ReplyDelete
  2. Ramai betul org tgok drama ni. Housemate pun sama.
    Follow sini :)
    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com..done follow sini.. Salam Merdeka, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  4. Memang best cerita ni sebab Fuza dah baac Novel dia juga

    ReplyDelete