Jacob's- Simple Pleasures

8:19 AM



Assalamualaikum, =D


Jangan skip sarapan pagi.
Mengikut pendapat pakar makanan sarapan pagi adalah sumber pertama kita untuk memulakan sesuatu kerja. Jadi jangan skip sarapan pagi kerana ianya memberi tenaga untuk kita melakukan aktiviti seharian kita. Kalau dah tak sempat sangat minum segelas susu/milo/teh dan ambillah beberapa keping roti/biskut, sudah memadai untuk mengalas perut kita pada waktu pagi. Yang penting, jangan biarkan perut kita kosong. Bila dah kosong, kadang - kadang nak buat kerja pun dah tak berdaya.

Jacobs adalah salah satu biskut yang sesuai untuk di ambil pada waktu pagi. Atau biskut ni boleh je di makan pada bila - bila masa yang kita senang. 

Photo contest.
Guys, sekarang ni Jacobs Malaysia sedang melancarkan satu photo contest. Wah, ini adalah peluang yang terbaik buat korang semua. Sesiapa yang berminat ingin menyertai photo contest dari Jacobs korang bolehlah layari laman facebook Jacobs Malaysia untuk mendapat maklumat lanjut.

CLICK HERE to get more information about this contest. 

Get the point.

Photo: We’ve shared our #simplepleasures moments with you – here’s your chance to share yours with us. Look out for our Photo Contest coming up real soon!
Alhamdulillah, thanks to Nuffnang sebab tak putus beri aku 'duit tabung'. Dan CPUV terbaru yang aku dapat dari Nuffnang kali ni adalah Jacob's - Simple Pleasures. 


Sumber - Nuffnang and Jacobs Malaysia.

You Might Also Like

4 comment di sini.