Review Instashop - nfinas11

Thursday, July 17, 2014


Assalamualaikum, =D


Raya cuma tinggal beberapa minggu sahaja lagi. Sekarang ni ramai yang tengah buat preparation untuk raya. Beli baju baru, beli handbag baru, beli sofa baru, dan macam - macam lagi. So sekarang ni aku nak review satu insta shop yang ada menjual beg, casing phone, dan bermacam lagi. 

Dan instashop tersebut adalah nfinas11.

Dan inilah dia antara beg - beg yang di jual di Instasjop nfienas11. 

Bukan beg je tau, tapi...

Casing Phone Iphone 4/5 yang cantik ni pun ada di jual juga di Instashop nfienas11.
Cantik kan? Seriously...

Kepada Jelly Shoes lover, korang boleh dapatkan juga jelly shoes di Instashop nfienas11.


Details :-
Harga
Harga mampu milik. 
Rate harga dalam RM80 - RM200 (normally most of the item is below RM200).

Free Postage

ETA
1-2 minggu

Installment
Instashop nfienas11 ada menawarkan pembayaran secara ansuran (installment). Ini bagi memudahkan lagi korang membeli beg atau barangan lain di instahop beliau dengan mudah. 
Bayaran Installment hanya boleh dilakukan sebanyak 2 kali SAHAJA.

Contact Num
Whatsapp - 0182138837


Berminat? Jika berminat TEKAN SINI >> Instashop nfinas11.



Let's support this newInstashop >> nfinas11

You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. Assalamualaikum farah.. wah cantik2. lama tak shopping barang camni. hiewhiew ~~~

    ReplyDelete