Nutella Mini Cakes menjadi pilihan ramai

Sunday, July 13, 2014


Assalamualaikum, =D


Sekarang ni bukan main banyak lagi aneka kuih atau kek yang diperkenalkan dan rasa di antara setiap kuih dan kek tersebut semua sedap belaka. Dan hari ni huda nak review Nutella Mini Cakes yang sekarang ni juga, menjadi pilihan ramai.

Tadaaaa....Nilah dia Nutella Mini Cakes tu.
Nutella Mini Cakes ni juga, sesuai untuk hidangan raya nanti.


Korang dah boleh order Nutella Mini Cakes ni sekarang tau. Cepat - cepat order, karang dah dekat nak raya takut order dah tutup pula, hehe. Kalau berminat korang boleh contact number yang huda sertakan dekat bawah ni nanti ye.


Price
Large Size (3pcs) - RM 5.00
Small Size (6pcs) - RM 5.00
COD Service
JB Centre
Larkin 
Skudai
Contact Number
Whatsapp (only) - 013 - 7194541/019 - 2056553 (Farizah)


Nota
I have try this Nutella Mini Cakes. Serious, sedap. Kalau korang nak try, orderlah cepat ye, hehhe =D


You Might Also Like

2 comment di sini.