The Liebster Award

Sunday, June 01, 2014


Assalamualaikum, =D


Masuk kali ni dah tiga kali aku join game the libster award ni, hahahaa dan thanks kepada Aisyah sebab tag akak dalam liebster award kali ni. Dan kali ni macam biasa aku akan jawab soalan - soalan yang telah pun di tanya oleh blogger Aisyah kita. 

Makin lama aku tengok banner the liebster award ni makin cantik dan 'bergaya' pula, hahaha
^_^

Ok ni soalan - soalan dari blogger Aisyah yang aku copy paste je, hehe.

This is my questions.
1. Kenapa akak comel sangat ?
2. Bagaimana akak boleh terjebak dalam bidang blogging ?
3. Akak sedang gaduh dengan seorang kawan baik akak. Apa tindakan akak ?
4.  Describe yourself in one word.
5. Suggestion untuk ditambah baik dalam blog ni :)

dan berikut pula adalah jawapan aku bagi soalan - soalan di atas.

1. Untuk jawapan yang ni akak tak dapat nak jawablah dek, hahahaa. Sebab pada akak semua orang ada kecantikan tersendiri, comel, smart dan handsome sebab Allah jadikan kita semua perfect. By the way thanks sebab tanya soalan tu, hehe. 

2. Yang ni confirm boleh jawab, hehe. Mula - mula tu tengok adik berblogging dan suka dengan cara dia design blog dia, so secara tak langsung akak pun terjebak dek, haha. Tapi dulu masa first time buat tak adalah active macam sekarang ni, hehehe.

3. Kalau tengah gaduh. First diamkan diri jelah dulu dan fikirkan cara untuk bertindak dalam masa yang sama tengoklah kalau kita buat salah of course kita kena minta maaf dengan dia, kalau tak salah kita just diamkan dan tanya pada dia kenapa dia buat kita macam tu dan macam ini dan kalau boleh selesaikan dengan cara baik.

4. Jadi diri sendiri.

5. S.K.T.O - which is simple, kemas, teratur dan ok. 

You Might Also Like

0 comment di sini.