Senyum bila tengok Indah dengan Abang Zen.

8:00 AM


Assalamualaikum, =D


Ini cerita malam semalam yang aku updated, tapi saje set auto publish pagi ni, hehe. 

Mesti ramai yang tengah tengok cerita ni dan suka dengan gelagat Indah juga Abang Zen yang sekarang tengah nak together - together kata orang, kan? Tu korang belum lagi tengok part diorang dah de****e, sebab part tu yang paling sweet (ok tak boleh kasi eja sampai habis. Kang tak syok pula, hehe. So kalau nak tau ending dia cepat, jom le beli novel yang tengah ada dekat pasaran, sebelum ianya habis di jual).

Sekarang ni tengah trending dekat twitter #keranaterpaksaakurelakan.

Photo: Apa kena dengan Indah ni. Ingat Abang Zen la tu..hihihttp://admya.blogspot.com/2014/05/kerana-terpaksa-aku-relakan-download.html
Indah rindu dekat Abang Zen leee tu. 
Senyum - senyum malu pula. #keranaterpaksaakurelakan.

Tapi tadi kan, Si Fahin ada cakap dia nak fight dengan Abang dia untuk dapatkan Indah. Agak - agak korang lah kan, dapat ke si Fahin cinta Indah tu? Haiyah ini makin rumit. Untuk tahu kisah selanjutnya, marilah sama - sama tengok episode demi episode dalam drama Kerana Terpaksa Aku Relakan. SINGGAH SINI juga untuk baca sinopsis drama ni ok. 


Antara Merak Kayangan (Tajul Razin) dengan Tajul Sengih (Tajul Fahin) ni, siapa yang dapat menawan hati Indah? Agak - agak korang siapa?

OST drama Kerana Terpaksa Aku Relakan.

Yang ni pula lagu korea - Dream High. Masa episode 13 ada satu since tu yang berlatar belakang - kan lagu ni, kalau korang perasan lah. 

Dan sekian sahaja entry untuk kali ni. Kepada semua thanks baca =D.

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. tersenyum juga tgk gelagat indah..mcm dlm real life kita..mmg ada pompuan cam gitu..huhuhu malu tapi mahu...

    ReplyDelete
  2. btl2..sgt suka watak indah.sesuai dgn izreen hehehe...aduhai...sweet dia dgn razin..ahaks..

    ReplyDelete
  3. suka giler kat indah dgn abg zen. haih! terus minat kt izreen azminda & amar. padan sgt berdua tu.hihi

    ReplyDelete
  4. selalu layan ulangan kat tonton...best gak

    ReplyDelete