Review Blog blogger

Tuesday, June 10, 2014


Assalamualaikum =D


Dah lama aku tak share link entry dekat fanpage aku sendiri yang juga diberi nama Nur Farahuda's Blog. Tiba - tiba semalam rasa gigih menaip sesuatu dekat fanpage sehingga dapat idea minta link blogger lain. Tak sampai 10 minit macam tu dapat balasan dari mereka semua, ehehe. Thanks kepada blogger yang sempat join. =D senyum sikit. Ok tak mau berbual panjang, meyh aku review blog mereka. 

Review. Jom terjah mereka.
MY LIFE

Bila buka blog ni aku ingat dia newbies, hehe tapi bila baca entry dia ohh rupanya dah 3 tahun dia berblogging. Seperti blog blogger - blogger lain, Firdaus juga menjadikan blog ini sebagai 'diari' iaitu tempat dia menceritakan liku - liku kehidupannya. Biarpun tidak semua yang dia masuk tapi tetap ada yang menarik untuk dikongsi bersama. TEKAN SINI untuk terjah blog beliau.

Syira sorry huda print screen header awak, hehe.

Biarpun tak selalu singgah dekat blog Syira tapi kalau ternampak dia post something dekat fanpage dia, akan aku click dan baca tiap entry baru dia yang dia updated. Kira aku ni one of follower yang follow cerita - cerita Syira ni dekat bloglah kot. 

And again this is one of personal blog yang menceritakan tentang kisah hidupnya. Bukan tu saja, Syira juga selesa untuk berkongsi tips fashion, tips blogging, resepi dan ada juga dia berkongsi tentang motivasi hidup dalam blognya. TEKAN SINI untuk singgah blog Syira.

Blog kawaii la, hehe. Bila masuk je tengok header dah tau yang Syikin suka KPOP, eh? hehe. 

Kebanyakan blog yang aku singgah adalah personal blog dan blog aku pun kiranya personal blog juga yang lebih selesa nak share apa benda yang aku suka, hehe. And this is one of personal blog juga yang turut berkongsi tentang kisah hidup beliau di blog. Bukan tu saje Syikin juga ada juga membuat beberapa tutorial blogging tau untuk tatapan pembaca atau newbies sekaliannya, hehe. Ha meyh sini TEKAN SINI untuk ke blog Syikin.

Note:-
3 blog dulu di review, yang lain nanti esok jam 8.00 pagi entry akan di publish (huda buat auto publish, hehe).








You Might Also Like

2 comment di sini.