Review blog blogger lagi.

8:00 PM



Assalamualaikum, =D


First of all aku nak minta maaf sebab lambat review blog blogger yang dah join aku punya segmen yang paling ringkas dalam fanpage aku, iaitu review blog blogger lain. Kedua, thanks sebab join simple segmen ni dan sebab sudi menunggu until blog korang direview.

Last Thursday huda dan family dah bertolak ke kuantan untuk menghadiri majlis perkahwinan sedara belah sana dan sekaligus dah alang - alang pergi sana so kitaorang bercuti le sekali kan.... Dan dalam masa bercuti tu huda sempat review 2 buah blog sahaja, tu pun melalui telefon mudah alih. Niat dihati nak review blog - blog lain juga, tapi faham - faham lah ye bila dah bercuti hai gamaknya semua tak sempat nak pandang, hehe....

So malam ni baru huda berkesempatan nak review blog blogger lain. Just simple review from me and semua blog yang masih belum di review huda dah review dalam entry kali ni. And again, thanks sebab join simple segmen from me, maaf sebab lambat me - review blog korang semua....

Dan sekarang, jom kita blog walking dekat blog - blog yang huda review kali ni. Tapi sebelum tu, so sorry sebab huda screen capture korang punya header dan letak dalam entry kali ni....hehe.

bertemakan pink colour ...

Newbies (new blogger). Hai welcome tu dunia blogging and wish you happy blogging (errr tetiba). Ok guys, jom kita singgah di blog yang serba baru ni - TEKAN SINI.

Nama blog diberi .... Kerana Aku Malu dot blogspot dot com. Blognya simple dan kemas...

Antara blog yang akan singgah di blog aku dan kemudiannya aku akan balas kunjungan ke blog azwar. Atau aku singgah di blog Azwar dan Azwar balas kunjungan balik ke blog aku. Macam tu cerita dia, hehe. By the way, aku suka dengan cara penulisan si gadis blogger ini. Jom singgah blog azwar....TEKAN SINI

Eyqa Hasnan
Walaupun tak selalu singgah ke blog blogger ini, iaitu Eyqa Hasnan tapi aku tahu yang sekarang ni blog dia dah berwajah baru, hehe.... Jom SINGGAH SINI.

Blog ini bukan sahaja untuk menjual product yang di jual oleh Kak Ira, malah blog ini juga memaparkan kisah - kisah beliau dan keluarga. Bukan tu je tau, Kak Ira juga ada berkongsi beberapa tips dan beberapa info yang berguna untuk para pembaca blognya. CLICK SINI untuk singgah blog Kak Ira

✿Tutty Lolipop✿
Tengok header je aku agaklah (just meng - agak sahaja) yang si blogger ini adalah salah satu peminat korea, atau kpop atau cerita - cerita korea. Dan aku pun suka tengok cerita korea juga bila ada mood. Bila tak ada mood tu, hurm faham - faham jelah ye, hehe. TEKAN SINI untuk singgah blog beliau.



Ok Done. Aku dah review semua blog yang join simple segmen aku last week. And again thanks dekat korang yang join. Dan berikut adalah blog blogger yang aku dah review hari tu - review blogger blogger PART 1, PART 2,  PART 3 . Selamat blog walking.

Thanks singgah baca entry kali ni.

You Might Also Like

1 comment di sini.