Nak cantik, nak kulit licin?

2:51 PM


Assalamualaikum, =D


Macam cantik je,
Macam comel je,
semuanya ciptaan Allah ...

Aha, tetiba teringat pula lagu ni masa nak tulis entry. Entry kali ni bukanlah nak bercerita all out tentang kecantikan ni, tapi sebaliknya huda nak share dengan korang semua satu vitamin yang boleh membuat kulit korang tampak cantik, gebu, licin, kurangkan parut jerawat dan sebagainya. 

Selain memakai poduct - product yang boleh mencantikkan kulit bak semula jadi, pil vitamin E juga mampu membantu mengekalkan kejelitaan anda dari segi luaran mahupun dalaman.

Inilah dia Vita E Complex yang banyak fungsi dan khasiatnya yang huda nak share dengan korang semua. 

Apa itu Vita E Complex? Guys, Vita E Complex ni ada beberapa khasiat yang korang perlu tahu. Misalnya dengan memakan Vita E Complex ni ianya dapat mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah, menjadikan kulit semakin halus, mengurangkan jerawat, jeragat dan parut, menyelesaikan masalah kelesuan, merendahkan cholesterol, membantu mencegah cancer dan banyak lagi fungsi - nya.  

Apa pentingnya Vitamin E untuk tubuh badan kita?
Vitamin E juga dikategorikan sebagai anti - oksidan yang boleh melindungi kita dari canser, penyakit jantung, strok, dan juga penuaan kulit. Selain itu Vitamin E juga dapat menjadi pengawal kepada dinding arteri, atau dalam kata lain ianya menjaga kolestrol jahat di dalam tubuh badan anda.

lain - lain tentang kepentingan vitamin E untuk tubuh badan kita.
1. Menjaga sel - sel dan DNA daripada rosak, di mana kerosakan itu dapat membawa kepada terhasilnya cancer dalam tubuh badan kita. 
2. Selain itu vitamin E ini juga dapat membantu memulihkan kulit yang sedang melecur ataupun yang sedang luka.
3. Vitamin E juga dapat mengurangkan atau mengawal symptom menopause. 

Antara kandungan - kandungan yang terdapat di dalam Vitamin E Xomplex dari Sheklee ini. 

********************************************************************************************************************************
Ingin menjadi Ahli?


Terdapat 2 Cara Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee : 


 RM 65(self collect member kit di hq) 

 RM 75(include postage for member kit). 


pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA. 


-Anda boleh guna ID saya 941273 sebagai sponsor/upline untuk daftar saendiri di hq Shaklee

@

- hubungi saya dan saya akan uruskan urusan pendaftaran

-Pendaftaran untuk jadi menjadi ahli ini cuma sekali sahaja. Jadi tidak perlu maintain pembelian setiap bulan.
- takde masalah pon if nak consume untuk makan and guna sendiri.

Apa yang terdapat dalam member kits :
  • Product Guide - Panduan untuk semua jenis produk Shaklee
  • Business Manual - Panduan untuk pelan sale Shaklee
  • Magazine - Info terkini tentang Shaklee leader yang naik pangkat, dapat car bonus dan lain-lain
  • Code of Conduct - Tatacara kelakuan Direct Selling
  • Total Wellness Connection - Panduan untuk SET produk Shaklee 
  • Receipt - Buku resit untuk customer.

Faedah Khas untuk Ahli Shaklee : 

1) Membeli produk pada harga Distributor Net(agak-agak 20% diskaun)

2) Menerima penerbitan tertentu Shaklee

4) Layak untuk perlantikan ke Supervisor

5) Bonus Peribadi bulanan yang dibayar oleh Shaklee, jika layak

6) Boleh menaja orang lain
7) Boleh menyertai Program Tajaan Antarabangsa/ Perlancongan
8) Menghadiri acara tajaan syarikat untuk para pengedar
9) Beli barang melalui HQ Shaklee atau boleh terus beli "ONLINE


Untuk apa - apa petanyaan lanjut berkenaan dengan product ini anda boleh layari laman blog - iramummysikembar atau di facebook dan juga anda boleh directly message atau whatsapp Kak Zahirah di nombor 0133240344.

Sekian sahaja. Thanks baca entry kali ni =D

********************************************************************************************************************************

Ingin membuat iklan/review poduct di Nur Farahuda's blog berkenaan dengan product anda? 
Just directly email - farah_gurlz92@yahoo.com

You Might Also Like

0 comment di sini.