Me review blog blogger

Thursday, June 12, 2014

Hai Assalamualaikum semua. So sorry huda baru sempat nak review blog korang. Semalam tak ada masa nak review,busy.
So hari ni huda review pun thru the phone je sebab huda dekat luar sekarang ni. Holiday nama dia,hehe.
1. blog cik Lyeen Cupcake.
Dari dulu sampai laaaa ni cik Lyeen masih lagi mengekalkan tema warna biru dan pink untuk menghiasi blog miliknya. Biarpun blog ini kelihatan sangat simple tapi huda tetap suka dengan design dia yang ohsem tu.
Blogger Sabahan ni cukup suka berkongsi kisah - kisah yang berlaku di sekelilinhnya dan juga kadang - kala dia ada menyelitkan beberapa isu semasa dalam blog beliau.  Jom singgah - http://www.ciklyeen.com/
2.
Biarpun pertama kali singgah di blog beliau tapi penulis blog mampu memberi satu tarikan untuk aku terus baca entry - entry dia. Ha benda ni laaa penting utk blogger,iaitu mewujudkan sesuatu entry yang menarik utk pembaca. Jom singgah ke blog cik blogger ni - http://najaha-abdillah.blogspot.com
Ok Sekian sahaja. Maaf 2 blog je yg sempat aku review sbb tgh ada mood bercuti,hehe.

Posted via Blogaway

You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. Nak extra income... Jom buat online data entry job http://adf.ly/pccTa

    ReplyDelete